directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El plenari de Barcelona aprovarà una declaració sobre 'la corrupció que lamina la confiança dels ciutadans'

Hereu: 'Cal detectar i combatre tots els comportaments anòmals que van contra els valors del municipalisme'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha volgut fer referència al Cas Pretòria a l'inici del plenari. Ha anunciat que aquest divendres 'es llegirà una declaració institucional respecte el fenomen de la corrupció que lamina la confiança dels ciutadans i ciutadanes respecte les institucions democràtiques'. En aquest sentit, ha apel·lat al municipalisme i ha volgut 'refermar el respecte al treball de molts milers de ciutadans al servei de la col·lectivitat'. També ha manifestat 'la confiança en els mecanismes democràtics per aïllar els comportaments minoritaris que van en contra d'aquests valors'. Ha acabat demanant 'el recolzament en aquesta expressió'.
ajuntament, barcelona, plenari, jordi hereu
Comparteix
   

Ha explicat la seva voluntat d'expressar-ho 'abans d'iniciar el plenari del consell municipal' com una mostra de 'respecte pel treball de tots' i i reconeixement a 'l'important paper que aquest consell plenari desenvolupa com a representant d'un dels principals ajuntaments del capicasal de Catalunya'.

Fins aquest divendres l'única referència que Hereu havia fet al Cas Pretòria va ser el dimecres passat. Hereu va demanar a les autoritats a lluitar contra la corrupció 'fins on faci falta i allà on calgui'. Va sortir en defensa 'dels centenars d'alcaldes i dels milers de regidors' que treballen 'dia a dia amb honestedat pels ciutadans'. 'Cal detectar i combatre tots els comportaments anòmals que van contra els valors del municipalisme', va repetir. Va acabar manifestant que 'el gran objectiu és restablir la confiança en les institucions democràtiques'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
30 d'octubre de 2009, 19.45 h

LA SOLUCIÓN A LOS PROBLEMAS DE CORRUPCIÓN, ES QUE NADIE PUEDA ESTAR MÁS DE 2 LEGISLSTURAS, 8 AÑOS, RENOVACIÓN, A TODOS LOS NIVELES,INCLUYENDO CONCEJALES, LO CONTRARIO NO FUNCIONA, SE ESDIOSAN Y SE CREEN LOS DUEÑOS DE TODO, PUJOL Y ENTORNO SON UN EJEMPLO DE MALVERSACIÓN, EMPEZANDO POR ÉL EN BANCA CATALANA, CON SALIR AL BALCON DE LA PLAZA SAN JAUME, DECIR QUE ERA UN ATAQUE A CATALUÑA, ASUNTO ARCHIVADO.Onó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
30 d'octubre de 2009, 15.50 h

Com se li hauria de dir a heretar una alcaldia a mitja legislatura i el primer que es fá és gastar-se 16.000 milions de pessetes del presupost que surt dels impostos dels ciutadans en pagar propaganda per "fer-se coneixre"?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.