directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 07:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Sopa de Cabra fa embogir el públic de Fontajau en el seu retorn a Girona

Tres hores en el darrer concert de la minigira de retorn · Quintana continua mostrant el seu vessant més reivindicatiu

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Sopa de Cabra va omplir ahir el pavelló de Fontajau la nit del seu retorn a Girona per commemorar el 25è aniversari des de la seva formació tal i com explica la crònica de AraGirona. Durant gairebé tres hores els components de Sopa van repassar la seva discografia original i van incloure fins a quatre peces versionades dins un total de 29 cançons. Durant diversos passatges de la nit Gerard Quintana va mostrar el seu costat més reivindicatiu reflexionant en veu alta sobre la societat espanyola i la classe política, fet que va ser correspost per públic a crits de 'independència'. Sopa de Cabra tanca aquesta nit a dos quarts de deu la gira de retorn als escenaris després de passar per Barcelona, Tarragona i Palma de Mallorca.
quintana, sopa, cabra, concert, Girona, Fontajau
Un Gerard Quintana entregat va despertar passions a Fontajau © M. Estarriola

Comparteix
   


Etiquetes
Passaven pocs minuts de dos quarts de deu de la nit quan, al crit de 'Bona nit malparits!', arrencava el concert de Sopa de Cabra al Pavelló de Fontajau de Girona. A partir d'aquell moment la música de la formació gironina va omplir les grades del recinte que va vibrar per escoltar els èxits que conformen la seva àmplia discografia. Gerard Quintana és conscient que la seva, és una veu autoritzada per remoure passions i despertar sentiments, fet que va aprofitar per mostrar la seva vessant més reivindicativa. 'Em diuen que xerro massa, però si ara no parlem ens passaran pel damunt. No parlo només del de la barba (Mariano Rajoy), l'altre també en porta (Alfredo Pérez Rubalcaba) i ells dos ja s'ho maneguen sols', va dir el líder de Sopa de Cabra que va encendre un públic entregat que va respondre a crits de 'independència'.

Llegir crònica completa a AraGirona.cat

 




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.