directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El festival de Sitges 2011 'més català' ja ha venut 27.000 entrades, 5.000 més que l'any anterior

Àngel Sala creu que veure cinema fantàstic en l'actual realitat complicada és 'una mena d'exorcisme'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La 44a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ha venut ja 27.000 entrades anticipades, 5.000 més que les que s'havien venut l'any passat a aquestes alçades. El director del Festival, Ángel Sala, ha assegurat que veure cinema fantàstic en l'actual realitat 'complicada' i 'avorrida' és 'una mena d'exorcisme i surten del cinema' veient que la situació no és tan dolenta com les que han vist en una pel·lícula fantàstica. El director de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), Fèlix Riera, ha remarcat que es demostra que aquest és el festival de Sitges 'més català'. De fet, ha assenyalat com exemple que 'inaugura el festival la pel·lícula 'Eva', de Kike Maíllo'.

Comparteix
   


Etiquetes
Ángel Sala ha explicat que el festival consolida la seva estructura en seccions que tan bon fruit han donat en la localització de 'targets' de públic per segments en els últims anys. Hi ha una Secció Oficial Fantàstic amb dues branques competitives (Sitges 44 i òrbita, antic Panorama) i un Panorama fora de competició; Secció noves visions que inclou el cinema fantàstic més arriscat, experimental i trencador i les seccions Casa Àsia, Anima't, Midnight X-Treme i la Setmana de la Crítica (Seven Chances). Sala també ha explicat que s'afegeix la marca Sitges Family destinats al apropar el cinema fantàstic i d'animació als més petits.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.