directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 18:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Duran se suma al discurs del PP i de la PxC i diu que 'la immigració és un problema'

El candidat de CiU pel 20N creu que els nouvinguts 'endarrereixen' el nivell de l'escola pública

Comentaris 32  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El candidat de CiU per Barcelona a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha alertat aquest dilluns que, ara per ara, 'la immigració ja és un problema'. Segons Duran, la qüestió 'no s'ha administrat amb rigor' i els ciutadans es troben amb què 'el seu pis no es ven a preu de mercat perquè cada dia van més immigrants a comprar a la botiga' del costat o s'adonen que el nivell escolar dels centres públics on van els seus fills 's'endarrereix' per la presència massiva d'alumnes nouvinguts. En un to visiblement dur, el candidat de CiU ha dit durant la seva conferència al dinar-col·loqui de Barcelona Tribuna que 'qui no vulgui practicar el deure de la integració, aquí no n'ha de fer res'.
Duran, Unió, UDC
Comparteix
   

'La immigració és un problema, i s'han de dir les coses pel seu nom'. Contundent i sense pèls a la llengua, Duran ha parlat aquest dilluns al matí d'immigració, tot assegurant que 'els que vénen són persones i tenen uns drets que s'han de garantir', però alertant que 'no és el mateix que una persona tingui un immigrant a casa seva de servei i visqui a Sarrià o Pedralbes, que aquell que viu a tot un bloc on va a comprar un immigrant i després un altre i al final el seu pis no es pot vendre a preu de mercat'. Duran, a més, ha volgut concretar que el 'problema' de la immigració està afectant a la qualitat i el novell de l'educació catalana. 'No és el mateix el que porta el fill a una escola privada o concertada, que el que el porta a una escola pública, hi ha molts immigrants escolars i això comporta un endarreriment en el rendiment global de l'aula'. 'Això és un problema per molta gent i s'ha de tenir present', ha sentenciat. El candidat de CiU ha avançat també que la federació nacionalista parlarà de nouvinguts i de polítiques d'immigració durant la campanya, perquè, ha considerat, durant els darrers anys, el tema 'no s'ha sabut administrar amb rigor a casa nostra'. En aquest sentit, ha volgut explicar que tot i que els catalans 'som gent d'acollida', els nouvinguts 's'han d'integrar, i tenim uns valors, una llengua, una cultura, un respecte al paper de la dona, uns deures que s'han de complir'. 'Qui no vulgui practicar el deure de la integració, aquí no n'ha de fer res', ha sentenciat Duran.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#35
Cesc fletxa València
4 d'octubre de 2011, 20.25 h

És clar q és un problema, q ve d'un altre problema: la pobresa (de la qual són responsables les empreses q representa Duran i CiU).
Per això, per acabar amb la immigració, s'ha d'acabar amb la pobresa, amb l'explotació q fan les nostres empreses a altres països.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
4 d'octubre de 2011, 17.04 h

La immigració en sí no és cap problema; el problema és la nefasta gestió que els polítics (com el mateix Duran) n'han fet. La seva ineptitud i desídia vers el tema és el que provoca xenofòbia i equipara la immigració amb un problema.

Quina merda de polítics que tenim!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Joanesco fletxa Barcelona
4 d'octubre de 2011, 16.45 h

Com es nota que s'acosta el 20N.

A uns, per l'espanya profunda els dona vots ficar-se amb catalunya, i aquí els dona ficar-se amb l'inmigració, i el mes fort es que els principals valedors d'aquesta estratègia son fills de l'antiga immigració espanyola que son els quie mes voten aquest tipus de missatge.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Quim fletxa BCN
4 d'octubre de 2011, 16.23 h

Però resulta, Sr. Durán, que està plé de catalanets convergents que contracten inmigrants per netejar la seva caseta i cuidar la iaia, i fer-lo servir al bar... i pagant-li qüatre duros, i si es en negre millor. Quant hipòcrita! I el mes fort es que, pel fet de explotar-los, s'ha carregat tota la gent d'aquí que està sense feina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Joan fletxa Palamós.
4 d'octubre de 2011, 16.13 h

Imbècil ! Ara resulta que la culpa és dels altres, que no van saber............................................................. En primer lloc, a ell el retornaria a la Franja de Ponent i amb la prohibició de retornar a Catalunya. Què vares fer desgraciat durant els 23 anys que vareu governar ? Ah,és clar! ell va estar pendent de les estafes econòmiques dins les Conselleries que UDC va governar i que ni ha que pagan ja amb presó, ell de moment se n'ha salvat però està a l'espera del c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
jordibcn fletxa Barcelona
4 d'octubre de 2011, 15.50 h

#29 Per no dir que el culpable de la crisi, és la asistenta que et neteja la casa, et cuida els avis i els fills, i el cambrer que et serveix el cafè.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
4 d'octubre de 2011, 13.49 h

Ah, fantàstic, el "senyor" Duran ens treu a tots de l'error. Tot aquest temps pensant que la crisi immobiliària era fruit d'una sobrevaloració exagerada dels pisos, fruit d'una especulació salvatge amb el què se suposa que és un dret constitucional (i una necessitat absoluta per a qualsevol ciutadà, és clar), i ara resulta que no, que és per culpa dels immigrants.
Quins collons que tens!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Quety fletxa Torroella
4 d'octubre de 2011, 11.03 h

Tothom te dret a voler millorar emigrant a un altre país, El problema bàsic no son els immigrants es com es legisla la immigració.
El que no pot ser es permetre l'abús. Qualsevol immigrant que sigui detingut mes de dues vegades, tindria que ser deportat al seu país.
Segurament al cap de poc temps seria un col·lectiu modèlic


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Tomppa fletxa Sabadell
4 d'octubre de 2011, 10.54 h

Es impossible solucionar problemes que no veus ni entens i no vols saber res de res. Immigració porta profits per multinacionals i botigues d'alimentació com per empreses que necessitan persones que estan preparat a fer molta feina sense drets etc. però algú ha dit quines problemes porta això ? Una cosa molt creu que veig es que si tens centeners de milers de persones preparats a fer feina per mínim sou o menys, difícilment els joves poden trobar feina perquè no poden competir ? Algú c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
jordibcn fletxa Barcelona
4 d'octubre de 2011, 10.36 h

#9 Veig que tinc 8 vots negatius, siusplau com està dividida en tres apartats farem com en Parlament , podrieu dir-me en quin d´aquest no esteu d´accord , en el 1 en el 2 o el 3 o en tots, dubto que sigui en el 1 tots ens hem d´integrar a Catalunya es digui A/ Albiol , B/de Boadella, C/ de Camacho ...o Z/ de Zimmernan
En el 2 , menys pressupost i l´eliminació de la sisena hora no afecta en rés, si a la pública el % és tan elevat no és pot repartir un % a la concertada, això é... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.