directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Homs no descarta una rebaixa de sou de diputats i membres del Govern tot i que recorda que ja ho han fet

El Govern avisa que no deixaran de prendre decisions encara que siguin 'aspres i antipàtiques'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu del Govern, Francesc Homs, no ha descartat una rebaixa de sou de diputats i membres de l'executiu, com reclamen representants de les juntes clíniques dels vuit hospitals de l'Institut Català de la Salut (ICS). Això sí, ha recordat que aquest gest ja es va fer, i llavors alguns, no CiU, ho van criticar perquè era 'testimonial i no arreglava el problema'. 'Que ara s'ha consumit i convé fer un gest nou? Jo no ho descarto, però no se n'ha parlat al Govern', ha argumentat. Homs ha aprofitat també per avisar que el Govern no deixarà de prendre decisions encara que siguin 'aspres i antipàtiques'. 'És que no hi ha alternativa si volem salvar el nostre Estat del Benestar', ha advertit.
parlament
Comparteix
   


Etiquetes
Homs ha remarcat que els diputats i els membres del govern ja es van rebaixar el sou. 'No dic que no es pugui tornar a fer', ha afegit el portaveu, que ha explicat que encara no han tractat aquesta qüestió en el sí del Govern. 
 
De tota manera, ha apuntat que quan es va produir la rebaixa de salaris, alguns, i no CiU, van criticar-ho perquè era 'testimonial i no s'arreglava el problema'. 'Que ara això s'ha consumit i convé fer un gest nou? Jo no ho descarto, però no se n'ha parlat al Govern', ha insistit.
 
Sobre els ajustos en general, ha deixat clar que no deixaran de prendre les decisions que honestament creguin que s'han de prendre perquè siguin mal rebudes per la població. El Govern, ha dit, està demostrant 'amb escreix que no es mou per tacticismes i electoralismes'.
 
'És aspre i antipàtic, ho sabem, però amb aquesta determinació ho farem, perquè honestament, no hi ha alternativa si volem salvar el nostre Estat del Benestar', ha argumentat.
 
Homs ha insistit que no es pot gastar allò que no es té, i ha recordat que les retallades afecten tots els àmbits, tot i que s'apliquen percentatges diferents per raons de prioritat. L'objectiu, ha continuat, és que els que vénen al darrere 'no hagin de pagar les conseqüències de la por a prendre decisions ara'.
 
Pel que fa a la negociació amb l'ICS, el portaveu del Govern ha mostrat un to conciliador tot remarcant que el que és important és que hi ha voluntat per part de les parts de continuar negociant. 
 
De fet, ha subratllat que 'més enllà de les legítimes protestes que es comprenen, en conjunt hi ha una actitud d'una gran responsabilitat per part del personal sanitari del país', i ha remarcat que ja s'han pres diferents acords fruit també d'aquesta bona actitud.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
5 d'octubre de 2011, 11.58 h

Sou tan curts de gambals els del "govern dels millors" i tots el qui us segueixen, que fins que la societat no s'ha cansat de proclamar als quatre vents (sort d'internet) com de galifardeus sou, que ara no "descarteu", abaixar-vos el sou. I jo pregunto: Quin de sou ???. el sou per ser diputat solament ??. Les prebendes marginals de les quals mai no parleu, com són dietes, extres, targetes de crèdit, viatges, comissions, etc. etc solament ???. O tots dos conceptes ???. I això de "no descarta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Karme fletxa Alt Penedès
5 d'octubre de 2011, 10.47 h

I el sou dels banquers?. Ja l'han rebaixat?. I el que ens costa alimentar els paràsits borbònics?. I els diners que va robar el Millet, on son?. I si les grans fortunes paguessin un impost?. No, tot això no interessa, es millor i mes fàcil robar als que menys tenen i mes treballen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Mateo fletxa Vic
4 d'octubre de 2011, 19.35 h

El sou d'un diputat català, amb dietes i extres per desplaçament (cobren una pasta els que viuen fora de Barcelona) equival al sou de quatre mestres. Ep, fem fora quatre mestres, que estem en crisi!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.