directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 07:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Ikea recupera el català als webs de les botigues del Principat

Malgrat tot, la botiga de Palma només disposa de versió en espanyol

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Mesos després de la inesperada desaparició del català del lloc web d'Ikea, la multinacional sueca ha recuperat les versions en llengua catalana dels webs de les botigues que té a l'Hospitalet de Llobregat i Badalona, amb una informació fins i tot més completa que la que existia abans de la supressió. Els clients catalans podran conèixer les darreres ofertes i novetats en la nostra llengua, però encara no és possible navegar en català per la totalitat dels productes de la botiga, una possibilitat que ja existeix des de fa un parell d'anys al catàleg de paper. Tot i això, encara hem de lamentar l'absència de català al web especial de la botiga Ikea a Palma, que no compta amb les mateixes prestacions que els dels centres a la península.
ikea
Comparteix
   

El retorn del català al web d'Ikea és una de les informacions del darrer baròmetre de l'ús del català a Internet de l'associació de Webmasters Independents en Català de la Cultura i Àmbits Cívics (WICCAC). Amb la tornada al català Ikea complirà novament la llei, després d'incomplir les normatives d'etiquetatge i retolació de la Generalitat de Catalunya.

En el darrer baròmetre del 21 d'agost, la WICCAC va detectar la desaparició al català als llocs webs dels centres Ikea a Catalunya, i la companyia va informar al directe!cat que es tractava d'una situació temporal arran d'una incidència tècnica provocada per un canvi al sistema global i que la nostra llengua tornaria a funcionar en qüestió de setmanes, com ha succeït finalment.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
2 de novembre de 2009, 15.24 h

i de ikea.cat res?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
2 de novembre de 2009, 08.45 h

Quan aprendrem els catalans a fer-nos respectar?.És molt fàcil, que no et serveixen en català no conpris.Massa sovint sento vegonya de l´actitud esclava i mesella de molts catalans i catalanes per exemple us puc assegurar que la gran majoria de catalans que compren premsa escrita ho fan en castellà. Ja anem bé per anar a Sants!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.