directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'exconsellera convergent Carme-Laura Gil compara el discurs de Duran en immigració amb el d'Albiol

'Populisme en estat pur, com el de n'Albiol', diu Gil

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

L'exconsellera d'Educació Carme-Laura Gil ha qualificat de 'duríssimes, extravagants, errònies i insultants' les declaracions del candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, carregant contra la immigració i avisant que és un problema. Gil ha afirmat que el discurs de Duran és 'populisme en estat pur, com el de n'Albiol'. 'Quan Duran ha assumit el discurs de la supèrbia antiimmigració, argumentat amb els tòpics del populisme més rebutjable quan parla de la convivència o més ignorant quan parla de l'escola, quins dubtes no hem de sentir sobre el nostre vot?', es pregunta.
Carme-Laura Gil, CDC
Comparteix
   


Etiquetes
La consellera d'Educació entre els anys 1999 i 2003 ha carregat durament aquest dimarts contra Duran i Lleida per les seves crítiques contra les persones immigrades. En un escrit al seu bloc, Gil lamenta que el populisme 'ha enverinat el bno discurs de CiU per boca de Duran i Lleida'. 'El populisme és desvergonyit, es fonamenta en els budells i no en la reflexió, es recolza en la misèria intel·lectual i la pobresa econòmica. El missatge, simple i barroer però amb un eco no menyspreable social, s'estén en expressions subtils o descarnades als discursos i programes dels partits polítics amb un model de societat, amb ideologia', assenyala.
 
Tant és així que es confessa 'desconcertada' per les paraules del candidat convergent. 'L'immigrant pot tolerar-se com a servent de la burgesia dels barris alts, però no a l'escola ni al veïnatge, són paraules duríssimes, extravagants, errònies, insultants', denuncia. Gil advoca per 'extirpar la malaltia d'arrel' i demana 'una rectificació sincera i exemplar'. 'No és aquest el discurs ni de CDC ni d'un partit demòcrata català. Així no es guanyen vots, se'n perden i amb ells les lleialtats', sentencia. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
5 d'octubre de 2011, 16.05 h

Si molta gent opina que la immigració és un problema, perquè veuen dia rere dia que ho és, està bé que de tant en tant algun polític digui el que molta gent pensa. Hi ha massa immigrants, i ara a sobre no hi ha feina per a tothom.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
5 d'octubre de 2011, 09.02 h

Sra. Gil, la trobem a faltar! Quina diferència de Consellera. En normalitat i en crisis vostè ens dona confiança. Hi ha massa aprofitats en el nou govern, com per exemple el de Sanitat, escombrant cap a casa (Mútues). Separant classes socials, menyspreant als pobres, arreconant o intentant-ho els immigrants com si fossin animals enlloc de persones. I només faltava el Duran i Lleida, no m'he deixat el "Sr" davant, no s'ho mereix! Xenòfog


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
joansot fletxa barcelona
5 d'octubre de 2011, 08.31 h

No ha pensat mai convergència que sense el sr Duran i Lleida i la remora d'unió potser obtindrien més vots? Si més no, mentre aquesta unió existeixi, jo, sí que no els votaré mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
PereelDigne fletxa Granollers
5 d'octubre de 2011, 06.27 h

Bona resposta de Carme-Laura. Si CiU es tregués de sobre personatges tan nefastos, ultraconservadors i ultracatòlics com Duran, aquesta formació i el país anirien molt millor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.