directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Recoder diu que estan buscant noves companyies per cobrir els buits de Ryanair a Girona i Reus

El conseller apunta que ja hi ha operadors 'que ens asseguren que operaran en els propers mesos'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha explicat aquest dimecres que el Govern està cercant noves companyies perquè operin als aeroports de Reus i Girona, obrint la porta a cobrir els possibles buits que pugui deixar Ryanair si continua 'incomplint unilateralment els acords signats'. El conseller ha assegurat que les gestions del seu departament han donat ja 'alguns resultats' i que, ara per ara, existeixen diverses companyies aèries 'que ens asseguren que operaran en els propers mesos' als aeroports de Reus i Girona. Recoder, a més, ha aprofitat per tornar a reclamar el traspàs d'aquestes dues infraestructures i poder, així, incentivar l'arribada de nous operadors.
recoder, parlament, intervenció
Lluís Recoder, al Parlament © ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Durant la sessió de control al Govern celebrada aquest dimecres al matí al Parlament, Lluís Recoder ha aprofitat una pregunta sobre el futur de la relació de la 'low cost' Ryanair amb la Generalitat i els aeroports de Girona i Reus per recordar que, a criteri del Govern, la companyia esta 'incomplint unilateralment' els acords que estan en vigor fins a desembre de 2011 i desembre de 2013, respectivament. Segons Recoder, l'operadora està mantenint aquest pols com a 'mesura de pressió' per posar 'sobre la taula noves pretensions'.

El conseller ha considerat que aquesta 'manera poc ortodoxa' d'actuar que té Ryanair, el Govern 'la deplora', i ha explicat que, després de l'entrada de la companyia a la T2 de l'aeroport d'El Prat, els responsables de la 'low cost' han dit a Territori i Sostenibilitat que si volien que la presència de Ryanair continués a Girona i Reus com fins ara 'havíem de pagar el que no està escrit'. 'Ni estem en condicions de fer-ho ni volem fer-ho, per respecte al que està signat', ha dit.

Per això, el conseller ha avançat que davant aquesta situació, el Govern està 'buscant nous operadors per aquests aeroports' i que ja hi ha 'alguns resultats'. 'Hi ha companyies que ens asseguren que operaran en els propers mesos', ha explicat.

Recoder ha aprofitat per reclamar a l'Estat el traspàs dels aeroports de Girona i Reus i ha al·legat que una clara prova de la necessitat d'aquest tràmit és que el Govern té 'la sensació que estem fent de comercials d'aeroports que no son nostres'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.