directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Via lliure judicial perquè el govern valencià tanqui el repetidor de TV3 a Castelló

Acció Cultural del País Valencià no renuncia a tornar a manifestar-se al cim del repetidor de Bartolo

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Francisco Camps no se'n cansa i segueix amb les intencions de tancar TV3 al País Valencià. Ara té l'aval del Jutjat del Contenciós Administratiu de Castelló, que ha autoritzat la Generalitat valenciana a precintar les instal·lacions que allotgen el repetidor de Televisió de Catalunya al cim del Bartolo. ACPV ha fet una crida a totes les persones i entitats que han donat suport al manteniment de les emissions de TV3 al País Valencià per manifestar-se en cas d'un tancament.
cim bartolo repetidor tv3 castello
El repetidor de TV3 al cim Bartolo a Castelló

Comparteix
   


Etiquetes
La batalla continua. El govern valencià segueix amb les intencions de tancar TV3 al País Valencià a pesar que el conseller Tresserras intenta buscar acords i solucions. Ara el Jutjat del Contenciós Administratiu de Castelló ha autoritzat la Generalitat valenciana a precintar les instal·lacions que allotgen el repetidor de Televisió de Catalunya al cim del Bartolo.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) diu que aquesta resolució permetrà que el govern valencià entri als terrenys de l’entitat per a cessar d’aquesta manera les emissions de TV3, Canal 33, el 3/24 i el 300 per la TDT a la zona. ACPV ha volgut emfatitzar que el govern valencià té capacitat de decidir; és a dir, pot fer ús d’aquesta autorització judicial o contràriament també pot no utilitzar-la, ja que no té cap obligació d’execució.

Repetició de la jugada

Vist el perill existent que es tanqui l'emissió de TV3,  ACPV ha fet una crida a totes les persones i entitats que han donat suport al manteniment de les emissions de TV3 al País Valencià a fer el que ja es va fer a la Carrasqueta: manifestar-se davant el repetidor del cim Bartolo en cas que la Generalitat valenciana procedís a fer efectiu l’ordre de tancament. L’entitat ha anunciat que faria pública l’hora i el dia de la convocatòria tan aviat com els fos comunicada la intenció d’executar la clausura. A més, també ha demanat el pronunciament oficial i públic de l’Ajuntament de Castelló de la Plana sobre el tema, ja que “encara no s’ha posicionat”, tot i que els representants del partit que governa la ciutat van encapçalar la manifestació contra el tancament de TV3 del passat mes d’abril.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.