directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Els funcionaris, com els polítics, també podrien quedar-se sense paga extra de Nadal

Economia anuncia privatitzacions d'empreses públiques i noves retallades per sota del 10% per al 2012

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El conseller d'Economia i Coneixement Andreu Mas-Colell ha assegurat que la decisió de treure la paga de Nadal dels consellers i alts càrrecs és un 'gest simbòlic' i un 'sacrifici' que no descarta traslladar, 'en la seva proporció', a la resta del personal de la funció pública. 'Tenim un sistema públic sobredimensionat i més val que tots els treballadors públics fem un esforç individual', ha destacat. El titular d'Economia ha anunciat també, a Els Matins de TV3, la privatització d'empreses públiques per poder assolir ingressos extraordinaris de cara al 2012, un any que serà 'molt difícil', ha afegit, i que tampoc s'escaparà de noves retallades, malgrat que aquestes seran, ha assegurat, per sota del 10%.
andreu mas-colell,
Comparteix
   


Etiquetes




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
Jaume Baguñà fletxa Barcelona
7 d'octubre de 2011, 12.20 h

El Sr. Mas-Colell diu: 'tenim un sistema públic sobredimensionat'. Es refereix al de Catalunya, clar, que si no m'equivoco està al 12-13% de la població activa. Deu saber el Sr. Mas-Colell que a França està entre el 22-25% per no dir res del 33% d'Extremadura o del 25% d'Andalusia. El Sr. Mas-Colell dirà: no perquè els demés ho facin pitjor, nosaltres ho hem de fer igual. D'acord. Aleshores, i per referir-me al meu camp, la Universitat, li recordo una cosa: quan vosté va ser Conseller ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
mario fletxa bcn
7 d'octubre de 2011, 11.17 h

El Colell ja ens està avisant, això només comença, estan posant la catifa vermella al PP des del començament de la legislatura, i continuaran després del 20N, us penseu que Rajoy farà més per CATALUNYA?

Déu, quina angoixa m'estan creant aquests polítics entre botiflers i franquistes


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Obèlix fletxa L'Hospitalet de Llobregat
7 d'octubre de 2011, 10.36 h

Àmbits com el sanitari o l'educatiu no són ni els responsables ni els causants de l'actual clima econòmic. I poden ser, sobretot tot en l'educatiu, una base excel·lent per a la recuperació. Però si es continua apostant per la incertesa, la por i la destralada pressupostària es carregarà el sistema públic i, vistos els voltors bancaris i borsaris, serà molt difícil poder recuperar-nos d'una situació que els funcionaris no hem creat, ni hem ajudat a crear.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Vanesa fletxa Muro
7 d'octubre de 2011, 10.35 h

Val més la pena que retallen en cotxes oficials, que nosaltres anem amb metro o amb el propi cotxe a la feina, i així, dinarets amb uns, soparets amb altres, càrrecs que no serveixen de res i quaranta mil privilegis més! Quina mentida de polítics! I ens deixaran sense paga de nadal i amb uns sou ben retalladet, com el que teníem al 2007. Quina poca vergonya! Com hem d'estar així motivats per fer la nostra feina?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
jordibcn fletxa Barcelona
6 d'octubre de 2011, 19.56 h

#14 Hi ha algun estudi sobre el vot del funcionaris? ara totalment d´accord a Catalunya als PP.CC sindicats nacionals , veus això és una cosa que sempre he criticat al meu partit (ERC) que no hi hagi una aposta clara, amb la I-CSC i altres sindicats unicament catalans sense lligams a Espanya, com per ejemple el sindicat del sr. Coscubiela que dit de pas sempre tot ho comença amb una bandera vermella i tt ho acaba amb una blanca. Joanot espero que facis el pas i t´apuntis a un sindicat s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Pep fletxa Vallès
6 d'octubre de 2011, 19.54 h

#7 Mes val no fer-li cas. Aquest paio està realment malalt. Més que contestar-li val més marcar-lo com a ofensiu i "santes pasqües".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Cotó Fluix fletxa Pla de l'Estany
6 d'octubre de 2011, 19.54 h

#6 Estimat amic de l'Estartit, he de reconèixer que em "poses".
Realment ets un "fenomenu" a l'hora de confeccionar els teus arguments. Tu pots dir amb total impunitat i et quedes tan ample que els funcionaris són d'esquerres, i avall que fa baixada. Si jo et dic que la corrupció és dels de dretes ( d'exemples no en falten; cas treball, cas turisme, cas Banca Catalana, cas Millet, i els que encara no coneixem, etc) tu creus que és ajustat a la realitat?
Ves en compte, coi! Està bé que s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Raquel fletxa Reus
6 d'octubre de 2011, 18.58 h

El robatori espanyol no tenen per què pagar-lo els treballadors públics catalans. Els sindicats tradicionals estan fent també el joc al govern espanyol quan carreguen contra la Generalitat i no ho fan, també, contra la font del problema: el més gran espoli d'Europa, que practica l'estat espanyol sobre les butxaques dels catalans. D'altra banda, el govern de CiU no té la valentia d'enfrontar-se ja d'una vegada amb el govern espanyol i, en canvi, sí que sap abaixar-se els pantalons una veg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Joanot fletxa Barcelona
6 d'octubre de 2011, 17.52 h

Quants d'aquests funcionaris voten PSC o PP? Potser no s'adonen que PP i PSOE volen perpetuar el dèficit fiscal i impedir que els funcionaris catalans rebin un salari just? Fins que els sindicats de funcionaris no recolzin la fi de l'espoli fiscal, no tindran legitimitat per criticar les retallades. Ja va siguent hora que els funcionaris catalans recolzin sindicats sobiranistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Ivan fletxa Avinyó
6 d'octubre de 2011, 17.27 h

#6 Ets un desgraciat, no hi ha una paraula millor per definir-te. Bé, si que n'hi ha, però millor em callo. Com diu el jordibcn, per tal de defensar CIU insultes a qui faci falta. Si protesten els metges, és perquè són uns ganduls tripartidistes que no volen treballar, si protesten els funcionaris, són una colla de vividors endollats també tripartidistes, és clar. Aquí el que no és convergent o els hi riu les gràcies, segons tú és un paràsit tripartidista. Que trist. Que miserable... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.