directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC admet que pot perdre vots amb l'escàndol de corrupció

Zaragoza assegura que els votants d'esquerres són més sensibles a la corrupció que els de dretes

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha admès aquest dimarts que el seu partit pot perdre vots arran de la implicació de càrrecs socialistes al 'cas Pretòria', i ha vinculat aquesta pèrdua de vots a la suposada major sensibilitat que tenen els votants d'esquerra davant la corrupció. 'Prefereixo un votant que és incompatible amb la corrupció a un votant que ho és i aquestes coses no li afecten, com sembla que no li afecta als votants de dretes', ha sentenciat Zaragoza. En declaracions a Catalunya Ràdio, Zaragoza ha assegurat preferir votants 'als qui afectin aquestes coses' encara que això els representi 'desgastar-se com a partit'.
jose zaragoza psc
Comparteix
   

Per Zaragoza, 'és important que els ciutadans percebin que les coses es fan amb transparència' i que 'ara les coses es destapen'. De fet, ha remarcat que 'abans es tapaven', ja que 'de corrupció n'hi ha hagut sempre', però ha defensat que ara hi ha uns governs que 'col·laboren amb la justícia' i que els socialistes van 'reformar les fiscalistes anticorrupció'.

Sobre els informes de la Sindicatura de Comptes, Zaragoza s'ha mostrat convençut que si aquest organisme troba alguna il·legalitat 'ho posa en coneixement de la justícia'. En aquest sentit, ha diferenciat entre una 'irregularitat' i una 'il·legalitat'. 'Estic convençut que quan el síndic detecta un delicte ho posa en coneixement de la justícia', ha assegurat.

Jiménez es dóna de baixa

D'altra banda, Zaragoza ha confirmat que l'exregidor d'Urbanisme de Sant Andreu de Llavaneres en la passada legislatura, Antonio Jiménez, ha decidit donar-se de baixa del partit, tot i que el jutge Baltasar Garzón no l'ha imputat. Zaragoza ha recordat que ja no és regidor en aquesta legislatura i ha recordat que ho va ser durant quatre anys, mentre que 'els processos urbanístics són molt llargs'.

Sobre un altre dels militants del PSC que apareix a la interlocutòria de Garzón, el gerent de l'Incasòl, Emili Mas, Zaragoza ha recordat que tampoc ha estat imputat pel jutge i creu que Mas 'sabrà quines explicacions ha de donar'.

Bona relació amb Muñoz, dolenta amb 'Luigi'

Zaragoza creu que la resposta del PSC davant el 'cas Pretòria' garanteix als ciutadans de Santa Coloma que 'els seus drets i el seu nom no sigui malmès'. El dirigent socialista ha dit no haver parlat amb Muñoz, amb qui té 'una bona relació personal amb ell' i 'una bona opinió d'ell'. Zaragoza ha dit 'no entendre res' i que està 'sobtat de les coses que vaig veient i les seves relacions amb 'Luigi''.

A més, el secretari d'Organització del PSC ha dit tenir una mala relació amb l'exdiputat socialista Luis García 'Luigi', ja que en la discussió que es va tenir perquè no continués com a diputat va portar 'la veu cantant' perquè deixés de ser-ho. Zaragoza ha recordat que 'Luigi' va deixar de ser regidor l'any 1992 i que va ser expulsat del partit el 1998 arran d'una 'polèmica per aparèixer Luigi relacionat amb dirigents de CDC, com Ramon Camp, a qui va pagar la campanya contra l'alcalde socialista de Mataró' i 'unes demandes per la suspensió de pagaments de la seva empresa' i per les quals va ser processat, tot i recordar que va ser declarat innocent.

Sobre el relleu a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, Zaragoza s'ha limitat a insistir que primer han de parlar amb el grup municipal socialista al consistori i que serà la Comissió Executiva del PSC qui en 'última instància' prendrà la decisió.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
4 de novembre de 2009, 19.25 h

El psc perderá un 30% de votos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
3 de novembre de 2009, 13.27 h

Collons, si us efecten aquestes coses ho dissimuleu molt bé, GAL (32 assassinats!!!), Filesa (El Josep Maria Sala a l'executiva del psoe-cat) i no us van prou malament les coses...



en fi, demagógia barata, demagógia de P-3

per cert, les enquestes del cap de setmana s'havien fet molt abans de que els xoriços de Santa Coloma i cia fóssin senyalats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
3 de novembre de 2009, 12.26 h

Aquest possat de superioritat moral d'aquests xorisos saquejadors de presupostos en benefici propi:



http://www.youtube.com/watch?v=8aKd-Lx-zlU



és repugnant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.