directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El president del TSJC convoca una reunió extraordinària per l'irrupció dels Mossos a la Ciutat de la Justícia

Demana un informe 'exhaustiu' a la jutgessa degana i al jutjat de guàrdia

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Miquel Àngel Gimeno, ha convocat aquest divendres una 'reunió extraordinària' de la Sala de Govern per la setmana que ve per tractar dels incidents ocorreguts aquest dijous a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, quan gairebé mig centenar de mossos antiavalots van irrompre per detenir sis 'indignats' que s'havien presentat voluntàriament al jutjat per ser citats per l'Audiència Nacional en el cas dels incidents del juny davant del Parlament. Gimeno també ha demanat a la jutgessa degana i al jutge que estava de guàrdia un 'informe exhaustiu' sobre els fets ocorreguts.

Comparteix
   


Etiquetes
Els incidents es van produir quan nou 'indignats' es van presentar al migdia al jutjat de guàrdia perquè els donessin les citacions de l'Audiència Nacional (AN) i així evitar ser detinguts pels Mossos. Quan el jutge els va rebre, ho va comunicar al magistrat de l'AN Eloy Velasco, que porta el cas del bloqueig del Parlament. Aquest ho va comunicar als Mossos i els va ordenar que els detinguessin. Però no es va tornar a posar en contacte amb el jutge de guàrdia, que va veure sorprès com nombrosos antiavalots dels Mossos entraven a l'atri de la Ciutat de la Justícia i retenien els 'indignats'.
 
El conseller d'Interior, Felip Puig, i el director general de la Policia, Manel Prat, han admès que hi va haver un 'excés de zel' per part dels Mossos en retenir els periodistes i advocats que estaven amb els 'indignats' i falta de comunicació amb el jutge de guàrdia. Prat ha explicat que tenien constància que hi havia diversos grups d''indignats' i que no sabien com reaccionarien. En aquest sentit, ha mostrat la seva total confiança en el disseny de l'operatiu, i ha recordat que els Mossos complien ordres judicials. Ha afegit, a més, que el cos policial va donar una imatge d'eficàcia i de voluntat de 'fer complir l'ordenament jurídic'.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordi fletxa CATALUNYA
9 d'octubre de 2011, 01.23 h

#2 Sembla que l'inmigrant xarnego de torn ha canviat el seu nick per enèssima vegada,feina ben inútil,perque de la seva boca segueix sortint la mateixa merda...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
8 d'octubre de 2011, 12.08 h

Com més anem, més la caguem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.