directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas tem que el 20N li 'passi comptes' per les retallades

Es dirigeix a les persones que 'entenen una mica menys' els ajustos que està fent l'executiu català

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha alertat aquest dissabte que el 20N no és el moment de 'passar comptes' amb el Govern, sinó de reforçar-lo. Durant el consell nacional conjunt que ha aprovat les llistes i el programa electoral de CiU, Mas s'ha dirigit a la gent que 'se sent més confosa, més preocupada per algunes actuacions del Govern, que les entén una mica menys', per dir-los que 'el moment de passar comptes amb el Govern serà d'aquí a tres anys'. 'Ara no és el moment de passar comptes, ara és el moment de donar-li força perquè pugui fer tota la feina al servei de Catalunya', ha exclamat Mas, que ha reconegut que aquestes eleccions es produeixen en un moment 'excepcional'.

Comparteix
   


Etiquetes
'Ara no és moment de passar comptes, és el moment de donar-li força perquè pugui fer tota la feina al servei de Catalunya', ha exclamat Mas, que ha indicat que espera poder-se presentar a les properes eleccions catalanes 'amb la feina ben feta i amb la cara ben alta'. 
 
És més, ha subratllat que si CiU demana el suport de la ciutadania no és precisament per 'anar a escalfar cadires o per anar a quedar bé'. Ha remarcat que l'acció del Govern està demostrant que CiU no es mou per interessos electoralistes. 'Demanem el suport per fer una feina i prendre decisions que de vegades ens poden perjudicar electoralment', ha reconegut.
 
Però ha remarcat que, precisament, aquesta és la grandesa del servei públic: 'No mirar tant per tu o pel partit, sinó pel teu país, que és el que en aquest moment està fent CiU'. 
 
Les eleccions del 20N també han de servir, segons Mas, per reforçar Catalunya, és a dir, reforçar l'economia productiva envers l'especulativa, per projectar el país internacionalment i per reforçar que les inversions en infraestructures es facin realment on hi ha valor afegit, i no allà 'on no les utilitza absolutament ningú'.
 
En declaracions als periodistes després del consell nacional, el candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que no temp cap vot de càstig per les retallades del Govern, sinó que confia que el votarà la 'majoria silenciosa' que dóna suport a l'acció de l'executiu català.
 
Ús responsable dels serveis públics i treballar més i millor
 
El president de la Generalitat ha demanat als catalans un canvi d'actitud per sortir reforçats de la crisi, per enganxar-se al carro d'Europa, que ja n'està sortint. Ha reclamat, en primer lloc, fer una reflexió a fons com a societat per 'treballar més i millor', però també fer un ús 'responsable' dels serveis públics.
 
Perquè si no, a base d'estirar i estirar i estirar en una època de pocs diners, el que fem és posar en risc això que ens ha costat construir tant, que és l'estat del benestar', ha argumentat. Aquestes actituds noves, al seu parer, són les que representa CiU i especialment el seu candidat, Josep Antoni Duran i Lleida.
 
Finalment, Mas ha apel·lat a no deixar-se portar per la idea que els propers comicis són cosa de dos, PP i PSOE. Ha reconegut que existeix aquest risc, i que aquestes eleccions són 'les més complicades' de tot el cicle precisament per aquest motiu. 'Aquestes eleccions són cosa de dos per anar a la Moncloa, però per defensar Catalunya, sobretot és cosa d'un, de CiU', ha conclòs.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
11 d'octubre de 2011, 14.39 h

#25 Doncs jo si he pogut accedir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
11 d'octubre de 2011, 10.04 h

#23 Francina, excel·lent disertació. Molt bé i fantàstic. La llàstima és que no es puguin llegir les pàgines dels dos enllaços que has adjuntar. Almenys a mi em surt: "página no encontrada".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
10 d'octubre de 2011, 19.31 h

#2
Dr.Angulo – Doncs no, no sóc familiar del Sr. Benach i, és més, considero que el seu únic mèrit ha estat ser en el lloc oportú i conèixer les persones oportunes. Cap altre. En aquest país acostumar a passar. Hauria de saber-ho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
10 d'octubre de 2011, 19.21 h


#4
jordibcn. Doncs si. Els catalans no tenim memòria i ens suggestionem amb facilitat amb unes esperances i confiances que resulten del tot vanes quan es tracta de creure que els polítics catalans treballaran per Catalunya. Quina gran diferència amb el País Basc. Ells tenen superàvit (és l’única autonomia que no té dèficit), un atur del 11,6 a data de juliol del 2011 i la seva agència tributària pròpia és garantia que els seus recursos revertiran en els seus ciutadans i en el se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
10 d'octubre de 2011, 09.37 h

#15 Això no l'ha d'agafar de sorpresa, sinó, revisem el "pedegree" d'aquest partit mafiós: Des de la seva fundació, amb qui ha pactat ??? Doncs molt fàcil, exclussivament amb el PSOE i amb el PP, els dos partits feixistes espanyols. Mai no ha pactat amb partits catalans per aconseguir la unitat i la força de Catalunya. CorrupCiU és la NEGACIÓ absoluta i clara del catalanisme. CorrupCiU és com els partits espanyols abans esmentats: Corrupció a totes bandes i unionista fins al moll de l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
9 d'octubre de 2011, 14.11 h

#2
Dr.Angulo – Miri senyor. Estic molt cansada de les manipulacions informatives. A veure si es grava en el seu cervellet que Catalunya no pot tenir ambaixades perquè, encara, no és un Estat. Es tracta de delegacions comercials i culturals que sovint són un pont per a la realització de negocis. El seu menyspreu no li deixa veure, com a tants d’altres, la realitat i la diferència entre el concepte de la paraula “ambaixada” i la paraula “delegació”. Però tant de bo no triguem ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.