directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran i Lleida augura que es retallarà 'i molt' de TV3

El cap del grup de CiU al Congrés dels Diputats lamenta les retallades en sanitat però diu que val més 'amputar un dit' que 'tota la cama'

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Josep Antoni Duran i Lleida, cap de CiU al Congrés dels Diputats, ha dit aquest diumenge que el Govern està retallant de tot arreu, i que es retallarà 'i molt' de TV3. Ho ha dit a Punto Radio, preguntat per les retallades en sanitat. En aquest sentit, Duran ha dit que en aquest camp és 'd'on menys es retalla'. El dirigent nacionalista ha lamentat aquestes retallades, però ha advertit que hi ha una situació 'que cal afrontar' i ha assegurat que val més 'amputar un dit' que no pas 'tota la cama'.
Duran, Unió, UDC
Comparteix
   


Etiquetes
Duran ha recordat la dificultat econòmica que es travessa i ha situat en aquest context el fet que el Govern retalla 'de tot arreu'. Ha afegit, però, que 'd'on menys' es retalla 'és de sanitat', malgrat admetre que és un sector sensible i que és el que ha generat 'més protestes'. Però per exemplificar que les retallades no obliden ningú ha dit: 'També retallem de TV3 i es retallarà i molt de TV3'.
 
Un altre cop parlant de sanitat ha justificat les retallades assegurant que 'hi ha una situació que cal afrontar' i advertint que, de vegades, 'val més amputar un dit' que esperar a haver-ho de fer amb 'el conjunt de la cama'.
 
I finalment ha picat l'ullet als metges assegurant: 'Els metges estan mal pagats. Han de tenir una remuneració molt més adequada al valor que significa la seva aportació a la salut dels ciutadans. Per tant cal parlar d'aquestes coses i de quina manera obtenim diners per garantir la sostenibilitat del sistema sanitari'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
carme fletxa barcelona
11 d'octubre de 2011, 00.13 h

Ja està bè de tantes retallades. Si no tinguessim l'espoli fiscal de 20.000 milions anuals no caldrien tantes retallades ni en sanitat, ni educació, ni en cultura. ni.... ni.... tans ni que no hi cabrian en aquesta plana. Cada vegada veig mes urgent sortir d'aquesta Espanya que ens està anul.lan com a pais, per no tenir ja no tenin ni les caixes. Una pregunta per que els nostres polítics en comptes de parlar tant de les retallades no parlan de l' espoli que patim? tots els que diuen que r... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
10 d'octubre de 2011, 19.32 h

Tv3 catalanista... què t'has fumat?

Ja em sembla bé que retallin a tv3. programes íntegrament en castellà (apm), farum socialista arreu de la cadena, notícies i d'altres en catanyol, molt xava i blaveros i poc català central, que molesta. tv3 ja fa anys que no és el que era.

el que hi ha darrera de tot això és la neteja de tota la xusma perriflauti sociata que hi ha enxufada a tv3, un medi al que només es pot accedir si ets promadrit, espanyolista i parles catanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Can Pitu fletxa Tordera
10 d'octubre de 2011, 13.19 h

Hola Josep Antoni, tu no pateixis i digues-nos quin canal de televisió vols que et posem en aquella habitació que tenim reservada només per a tu i te'l posarem. Tu saps que som aquí per servir-te amb el que vulguis, un petó. (Vine'ns a visitar abans de les eleccions i així faràs una bona descarregada d'adrenalina i podràs encarar més bé la campanya electoral)


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Ivan fletxa Avinyó
10 d'octubre de 2011, 10.29 h

I que consti que la televisió pública catalana del tripartit està lluny de ser una televisió pública ideal, però és que la del pujolisme estava a anys llum.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
10 d'octubre de 2011, 10.21 h

(SIC) "El cap del grup de CiU al Congrés dels Diputats lamenta les retallades en sanitat però diu que val més 'amputar un dit' que 'tota la cama'". Molt bé Sr. Duran, sempre i quan el dit o la cama, hagin de ser del seu cos, no del meu ni d'altres persones dignes, no et fot !!! Quins pebrots que té aquest feixistoide !!! Ah!!! M'agradaria escoltar la resposta que hauria de donar a en Guerra, el seu ex-amic del PSOE, en relació a la réplica que li va formular ahir a Vostè sobre la seva a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
jordibcn fletxa Barcelona
10 d'octubre de 2011, 10.20 h

#8 Segur que el Bassas no te motius de queixa, i si que parli el Alexandre que ultimament està molt callat , comentaris sobre l´actual govern i l´obra de govern O comentaris sobre ERC uns quants per a mal esclar, com a nota curiosa en la seva pàgina molt cinema però cap comentari sobre la nova llei del cinema , curìós com a mínim curiós, no se si a l´inversa hauria estat igual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
10 d'octubre de 2011, 10.14 h

#9 El què diu Vostè és veritat. Per què serà que tots els "convergencianoides" o convergencianòfils", fan sempre estella del mateix arbre ???. Penso que la raó és ben senzilla: Són com els micos i els lloros del zoo: Fan el què veuen fer i diuen el què senten a dir. Vull dir que no tenen personalitat i només llepen la mà d'aquell que els dóna el què volen. Quan aquella mà ja no els doni la "manduca", si poden la mossegaran, perquè el què no tenen aquesta mena de gent, és dign... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Ivan fletxa Avinyó
10 d'octubre de 2011, 09.36 h

#8 I a la "corpo" durant el pujolisme quants independents hi havia? Els directors de la CCMA i de TV3 eren tots diputats de CIU, així que millor que no parlis de comissaris polítics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
10 d'octubre de 2011, 08.23 h

#7 A l'actual CCMA no hi ha professionals independents, tots son comissaris politics nomenats pel tripartit.

Perquér es va fer fora en Bassas?. Perqué es va canviar la llei que obligaba al consens per poder nomenar l' "independent" Enric Marin?. Perué la cap d'informatius és la Rosa Marqueta quant tothom sap de quin color politic és?. Potser és que durant els set anys de tripartit, els socialistes han aprofitat per "arrencar crostes"!.

I sino pregunteu-li a n Victor Alexandre, que ell ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
9 d'octubre de 2011, 20.00 h

En Duran i altres membres del Govern, sobre tot de Unió Democratica la majoria membres del OPUS, no els agrada que TV3 tingui una directota i uns professionals independents i sobre tot catalanistes, programes com Polonia, programes culturals i de repotatges molestan i molt en els democratacristians i altres personatges del Govern.

El que hi ha darrera de tot això el la má fosca del Grup Godo de dretes i espanyolistes, ja es va veure la seva eficàcia amb la campanya de difamació contra el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.