directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP proposa un Congrés amb 50 diputats menys

També aposta per retallar diputats de parlaments, senadors, regidors i càrrecs intermitjos

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha concretat aquest dilluns la proposta de reducció 'dràstica' de representants polítics al Congrés dels Diputats que va avançar el passat dijous Mariano Rajoy. El PP creu que seria positiu reduir en cinquanta el nombre de diputats al Congrés, de manera que la cambra passaria a estar formada per 300 representants. Aquest, ha dit González Pons, és un dels 'sacrificis' que cal fer per 'tornar a aixecar Espanya', un país on 'no sobren funcionaris, sinó polítics'.

Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista a 'La Tarde en 24 horas' de TVE González Pons ha fet referència a aquesta possibilitat que no requeriria cap reforma de la Constitució perquè la Carta Magna permet una forquilla d'entre 300 i 400 representants al Congrés.
 
La retallada de diputats és un dels plantejaments que el líder del PP, Mariano Rajoy, va posar sobre la taula el passat dijous en què el PP va obrir la seva conferència política a Màlaga. Aleshores, Rajoy va avançar que els populars debatrien també una rebaixa del nombre de senadors, de regidors i de diputats a les cambres autonòmiques.
 
Segons González Pons aquesta reducció afectaria també els càrrecs públics situats en llocs intermitjos de l'administració que fan tasques que podrien fer els funcionaris. 'Caldrà reconstruir un país que s'enfonsa i això requereix generositat i l'esforç de tothom', ha dit Pons, que ha recordat que els diners públics es destinen principalment a cobrir les prestacions per desocupació i els interessos del deute. Tot plegat ha de constar al programa electoral del PP, que es donarà a conèixer 'en les pròximes setmanes', i que en cap cas, ha dit, inclourà un augment d'impostos.
 
Les seves manifestacions es produeixen el mateix dia en què els territoris del PP han reclamat al govern espanyol que convoqui urgentment el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) el pròxim dilluns per actualitzar les previsions pressupostàries i principalment per aclarir els ingressos de les CCAA de cara 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3 Assumpta Tallaferro
11 d'octubre de 2011, 12.53 h

Crec que s'han de treure diputats, i molts més càrrecs i funcionaris, sobretot els últims que varen entrar per aconseguir més vots. I com diu en Pep, retallar, Consells comarcals, i Eliminar les Diputacions, JA!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
pallares fletxa BARCELONA
11 d'octubre de 2011, 09.41 h

Coneixent els antecedents d'aquesta gent, el que els hi agradaria és que no hi hagués cap parlament...


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pep fletxa Maresme
11 d'octubre de 2011, 09.28 h

I els Consells Comarcals i Diputacions també fora!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.