directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un regidor de PxC a Sant Boi porta tres membres de la CUP al jutjat per una falta d'injúries

Els independentistes van posar el regidor al costat de Hitler en un cartell de protesta contra un acte en el qual Anglada esperava trobar-se 'rates de claveguera'

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Com a mínim tres militants de la CUP a Sant Boi seran jutjats dilluns per una falta d'injúries contra un regidor de PxC a la vila, David Parada. Parada els ha denunciat per penjar uns cartells que animaven a participar en un acte de protesta contra el congrés fundacional de les joventuts de PxC, que va tenir lloc dissabte a Sant Boi, en el qual ell apareix amb Hitler, així com amb Anglada i Duran Lleida. Els Mossos van identificar els independentistes quan estaven penjant aquests cartells. Abans d'acudir a l'acte a Sant Boi, que va acabar amb enfrontaments, Anglada es va preguntar a Twitter quantes 'rates de claveguera' hi trobaria. 'Si se senten al·ludits és el seu problema', ha defensat Parada.

Comparteix
   


Etiquetes
L'acte es va desenvolupar dissabte a la tarda enmig d'una forta tensió i d'un important dispositiu policial al centre de Sant Boi, la segona ciutat més poblada del Baix Llobregat, i va acabar amb un enfrontament entre membres de PxC i manifestants en contra quan els primers marxaven per la rambla de la vila. Els antidisturbis van haver d'intervenir, fent un cordó per separar els dos grups, retenir els antifeixistes i permetre la marxa dels de PxC.
 
La protesta dels antifeixistes no va acabar amb cap detingut, però aquesta setmana com a mínim tres militants de la CUP han rebut una citació judicial: dilluns vinent s'han de presentar al jutjat d'instrucció número quatre de Sant Boi a un judici ràpid per una falta d'injúries.
 
La denuncia, però, no és pels actes de dissabte, sinó pels cartells que van penjar aquests tres independentistes i un altre que no ha rebut cap citació la setmana abans, animant a participar en la protesta en contra del congrés de PxC. En aquests cartells, signats per la CUP, apareix la cara del regidor Parada amb les d'Adolf Hitler, Josep Anglada i Josep Antoni Duran Lleida. Els ulls dels tres polítics i del dictador estan tapats amb una franja negra, i de cadascun dels personatges en surt un requadre. En el de Parada es pot llegir 'sudacas!'.
 
'Aquest cartell és totalment injuriós contra la meva persona i contra la del president del meu partit', ha considerat Parada en declaracions a l'ACN. Així ho va considerar també un militant de PxC, que va observar com els tres independentistes el penjaven dijous al vespre en una zona autoritzada davant de l'estació de FGC del centre de la població.
 
Aquest militant va trucar la policia, que va procedir a identificar els tres joves. Són Pau Romero, l'excap de llista de la CUP, que no va obtenir representació a Sant Boi; Jordi Lahilla, l'exnúmero dos; i Laura Fernández. Després els agents van trucar a Parada, que és el portaveu d'un grup municipal de PxC que a Sant Boi té tres regidors, per preguntar-li si volia passar a posar denúncia, ha narrat el polític. Els va denunciar per una falta d'injúries greus i per la via penal, ha assegurat, tot i que el judici serà només per una falta.
 
Resta importància als atacs d'Anglada per Twitter
 
Dies després, ja en dissabte i poques hores abans d'anar a Sant Boi, Josep Anglada va piular al seu Twitter: 'Avui a Sant Boi a clausurà el I Congrés de les Joventuts Identitaries de Catalunya. Quans perroflautes i rates de cloaca m'esperaran?' (sic). Parada no ha volgut comparar aquestes paraules amb la injúria que creu que ha patit. 'Quina importància té això?', s'ha preguntat. 'Si se senten al·ludits és el seu problema; qui s'hi senti, que ho denunciï', ha reptat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
X fletxa Sant Boi
26 d'octubre de 2011, 00.43 h

Si el Parada no és ni de Sant Boi, com ha de saber el que importa als santboians?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Jordi fletxa CATALUNYA
18 d'octubre de 2011, 11.45 h

#1 Ara l'inmigrant xarnego pedro colina parla Català?o es dedica a copiar el que li escriuen?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
imma fletxa santboi
17 d'octubre de 2011, 18.00 h

El Pau, en Jordi i la Laura son molt bona gent. Jo hi vaig ser aquell dia, vaig sentir vergonya que això pases en el meu poble. Compara una gent i l'altre .... uns son uns "xulos"i ells que de Perro flautes no tenen res son uns nanos plens de valors i encara que no estigui del tot d'acord amb ells , comparteixo moltes coses i ela aprecio molt !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
stein fletxa bcn
13 d'octubre de 2011, 12.29 h

La violència sempre pàrteix dels mateixos, els neofeixistes soviètics que no permeten la llibertat d'expressió i associació dels altres. Esper que els resultats dels proper 20N del partit PxC, siguin una bufetada a la cara dels pocavergonyes limitadors de les llibertats públiques.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
13 d'octubre de 2011, 08.52 h

Quan dius "el nostre poble" a què et refereixes? A la teva fantàstica idea de "raza catalana" amb aires casposos espanyolistes, a la del Doctor Robert de fa cent anys? O es que les altres races o cultures et fan fàstic, o els pobres no t'agraden?
Tu amb síndrome d'estocolm, amb dosi d'incultura o amb manca de psicòleg.
En el teu "nostre poble" no m'hi busquis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Joan fletxa Palamós
12 d'octubre de 2011, 22.01 h

Pelayo.: que també has aixecat el colçe ? És clar, avui has celebrat el" Dia de la Raza" o " Hispanidaz". En quant a aixó de França suposo que t'ha agafat l'anyor de quan la teva EPANYA era tant gran que " NO SE PONIA EL SOL" i ara pobrets heu de robar arreu per anar tirant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
12 d'octubre de 2011, 21.50 h

#9 Vols conquerir la part de nació catalana que pertany a l'Estat francès amb el súper exèrcit ecspanyol?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
12 d'octubre de 2011, 21.30 h

#7 PxC no defensa una Catalunya catalana, sinó una Catalunya espanyola. Si vols votar extremadreta catalana, almenys vota Identitat Catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.