directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La resposta antifeixista al Poblenou acaba amb almenys dos detinguts i tres ultres ferits

Mig centenar de joves han trencat les portes del local on s'havia traslladat el concert nazi de Sabadell

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Fins a primera hora de la tarda, el partit islamòfob i identitari Democracia Nacional no havia fet públic on portaria a terme el concert amb els grups de RAC (Rock Against Communism) 'Parabellum', 'Céltica' i 'Brigada 1238' que inicialment s'havia de celebrar a Sabadell on l'oposició de l'ajuntament va impedir-ho. Finalment la concentració ultra s'ha celebrat al local 'The other place' amb seu a la confluència dels carrers Bilbao i Pujades del Poblenou de Barcelona. La Guàrdia Urbana hi ha fet una inspecció i ha certificat que no s'hi ha celebrat cap concert sinó només una concentració de militants d'extrema dreta. En conèixer la ubicació del suposat concert, grups antifeixistes s'han convocat per les xarxes socials a la Rambla del Poblenou i, sobre les vuit de la tarda, un grup d'una cinquantena ha arribat fins a les portes del local -que han rebentat a cops- i amb ampolles, pedres i puntades han ferit almenys als tres primers ultres que n'han sortit. La ràpida intervenció de la Brigada Mòbil dels Mossos ha evitat mals majors i ha acabat practicant almenys dues detencions entre els antifeixistes.

www.btvnoticies.cat


Comparteix
   


Etiquetes
El local 'The other place' va ser escorcollat per ordre judicial el 2009 en el marc d'una operació contra una facció dels motards 'Àngels de l'Infern' que es dedicaven a l'extorsió, les pallisses per encàrrec i el tràfic d'estupefaents. 



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.