directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 05:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Ajuntament de Masquefa es presentarà com a acusació particular contra el regidor que ha atropellat dos veïns per treure una bandera espanyola

L'alcalde anuncia que el regidor ja es troba a disposició judicial

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

L'Ajuntament de Masquefa es presentarà com a acusació particular contra els fets presumptament delictius del regidor de Força Masquefa, Juan José Garcia Mora. És el regidor que aquest dimecres al matí ha atropellat dos veïns que han retirat la bandera espanyola que ell mateix havia penjat davant del consistori. Ho ha anunciat l'alcalde del municipi, Xavier Boquete, en un ple extraordinari on ha llegit una declaració institucional conjunta de CiU, PSC, PP i ERC. L'alcalde, d'altra banda, ha explicat que el regidor es troba a disposició judicial. La sala de plens estava a vessar. Fins i tot hi ha hagut gent que no hi ha pogut entrar.
Tots els grups polítics de l'Ajuntament de Masquefa excepte Força Masquefa han acordat 'prendre mesures' per inhabilitar el regidor del seu càrrec'. Davant d'una sala de plens que estava a rebentar, l'alcalde ha recordat que 'no es tracta de cap guerra de banderes', sinó de reprovar uns fets que 'no haurien d'haver hagut de passar mai'. 

En la declaració, els grups polítics han demanat que es faci justícia davant els 'lamentables fets'. També han acordat reprovar l'actitud de Juan José Garcia 'per part de tots els veïns del poble'. 

En aquest sentit, l'alcalde ha confirmat que el regidor havia penjat una bandera espanyola a la barana del consistori. Ha relatat que estava a l'interior de la seva furgoneta i que ha atropellat els dos veïns que han tret la bandera; ha afegit que després els ha volgut agredir amb un pal. Boquete, llegint sempre la declaració, ha assegurat que l'actuació dels altres veïns i de la policia local han evitat fets més greus. En aquest sentit, ha anunciat que Garcia Mora ja es troba a disposició policial

L'alcalde, finalment, ha agraït el suport de la gent del poble. Ha dit que l'Ajuntament està molt orgullós d'uns veïns que han vingut a donar suport als seus càrrecs electes, 'siguin del color que siguin'. La sala ha esclatat en aplaudiments. 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Pantinet fletxa Les Escaldes
13 d'octubre de 2011, 13.52 h

Aquest JUAN JOSÉ GARCIA MORA es un dels tants colonitzadors que em de sofrir a tot Catalunya. Com tots els colonitzadors tenen un sentit tant criminal com els que varen anar a "colonitzar" les amèriques. Es més important un troç de drap que una vida humana? Quina sort tinc de no ser el pare o germà del que està hospitalitzat. El criminal estaria a la "morgue"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Albert fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2011, 09.53 h

Déu meu,! Què hagués passat i què s'hagués dit si fos al revés? Un s'adona que un país està ocupat quan es respon a aquestes preguntes que no són anecdòtiques si no diàries.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Lluís fletxa Barcelona
13 d'octubre de 2011, 08.56 h

Aquest delinqüent en nom d'Espanya, ja va ser apartat de les llistes del PP per massa violent.
Ara intentà un assassinat premeditat.
Espero que la Audiencia Nacional i la justícia en general el tracti com si fos un independentista català .


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.