directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:59 h

acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

El mallorquí Tòfol Castanyer de la selecció catalana de curses de muntanya lidera la Copa del Món

El tercer lloc a la prova de Corteno Golgi li permet afrontar amb comoditat la propera prova, a Andorra

Comentaris 0
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El mallorquí Tòfol Castanyer, de la selecció catalana de curses de muntanya, s'ha situat al primer lloc de la classificació general de l'edició 2007 de la Copa del Món, després d'acabar tercer a la segona prova d'aquesta competició, la cursa 'Sentiero 4 Luglio–Trofeo Davide', disputada aquest cap de setmana a la petita localitat alpina italiana de Corteno Golgi. Els punts aconseguits pel mallorquí li permeten liderar el campionat per davant del segovià Raül Garcia, segon classificat.