directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran presenta CiU com la salvadora de l'economia espanyola

El candidat de CiU a les eleccions generals acusa PP i PSOE de posar-se d'acord 'sempre que han pogut'

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El candidat de Convergència i Unió a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha declarat aquest dissabte que si no fos per CiU 'l'economia espanyola estaria intervinguda'. El candidat ha acusat PP i PSOE de posar-se d'acord 'sempre que han pogut'. Duran ha carregat contra el PSOE per la seva 'incompetència', primer per negar la crisi i segon 'per reconèixer-la per impositiu exterior'. També ha criticat el PP per la seva 'irresponsabilitat' perquè, ha assenyalat, 's'han creuat de braços esperant que passés el cadàver de Zapatero per guanyar les eleccions', malgrat que aquest divendres ja parlava de pactar amb els populars després del 20N. El candidat ha fet aquestes declaracions en el decurs de la roda de premsa de balanç de la legislatura 2008-2011..

Comparteix
   


Etiquetes
El cap de llista de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assenyalat que la incompetència del partit socialista i la irresponsabilitat del PP han dut a la situació 'on som avui'. Duran ha insistit en la seva proposta de pacte d'Estat per abordar la crisi i ha assenyalat que 'la situació evidencia que CiU és més útil que mai a la política espanyola'. 
 
Segons Duran, CiU té uns actius 'molt importants' que ajudaran a decidir el vot als ciutadans i que són 'la coherència, el rigor i la responsabilitat'. I ha afegit que és precisament això el què 'ens diferencia del partit socialista o popular'.
 
Duran ha assenyalat que la roda de premsa de balanç de legislatura no la podrien fer ni el PP ni el PSOE en clau espanyola. Del PP ha dit que en aquesta legislatura 's'ha girat d'esquena a qualsevol proposta' i del PSOE ha assenyalat que la seva acció de govern ha estat un 'desastre', 'erràtica' i 'inconseqüent'.
 
El president del grup parlamentari de CiU a Madrid ha remarcat que 'quan s'acosten les eleccions, la gent es pregunta a qui m'interessa votar, què és més útil votar. Remarco que CiU ha tingut i té un actiu molt important que ha posat de relleu en aquesta legislatura: la coherència, el rigor i la responsabilitat, que ens diferencia tant del partit socialista com dels populars. Si això sempre és positiu, en moments tan difícils com els que travessa la societat a causa de la crisi, adquireix un valor afegit.'
 
'Continuem proposant un pacte d'Estat contra la crisi'
 
El cap de llista ha recordat que 'aquesta legislatura la vam començar, ja en la campanya electoral, demanant fer un pacte d'estat. La gent demana als partits polítics que ens posem d'acord, que deixem de banda els interessos partidistes, que donem prioritat als interessos de la ciutadania per damunt dels electorals. No ha estat possible per la incompetència del PSOE -per no voler reconèixer que el que feia no estava bé, que pitjor no ho podia fer- i per la irresponsabilitat del PP que pensa que com pitjor, millor. PP i PSOE han primat els seus interessos electorals en contra dels de la ciutadania. I com que la situació continua essent crítica i ho continuarà sent en els pròxims anys -no hem d'enganyar la gent-, continuo proposant en nom de CiU aquest pacte d'estat, actualitzo la proposta. Cal pensar com mai en les properes generacions i no tant en les properes eleccions'
 
Finalment, Duran ha remarcat que 'tot això posa en evidència que CiU és més útil que mai. A la política espanyola, CiU és més necessària que mai. Les nostres propostes i actituds, el nostre rigor, la nostra coherència i responsabilitat són més necessàries que mai. Som més útils que mai. La gent es pregunta quin vot pot ser útil. Doncs, el vot a CiU és més necessari que mai davant la situació critica que pateix l'economia'.
 
'Chacón té 30.000 milions d'euros de deute en Defensa per armament'
 
Duran s'ha fet ressò de la premsa econòmica d'avui que informa dels 30.000 milions d'euros de deute del ministeri de Defensa com a conseqüència de la compra d'armamemt, de transport militar i ha assenyalat: 'la ministra Chacón que tant critica el que hem de fer aquí perquè ens obliga el dèficit que ens han deixat i el que ens imposen des de Madrid, - i que han votat en contra del fons de competititivat-, que es passeja per Catalunya donant lliçons d'austeritat, del que no s'ha de gastar i de retallades, que sàpiga que té trenta mil milions d'euros que deu en el seu ministeri per armament que és completament innecessari. El govern de l'Estat no ens ha fet cas en el moment de fer els deures'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Joan fletxa Palamós
16 d'octubre de 2011, 16.56 h

És tant gran el fàstic que em fa que he deixat per més endevant ( si és que em plau parlar d'aquest engendre) donar a conèixer una relació de fets gravíssims que recauen sobre aquesta parida d'home. Lo més excepcional és que són fets comprobats, palpats, jutjats i alguns penats i miraculosament, un home que hauria d'estar empresonat resulta que és el més ben considerat a l'estat veí. Santo José María de Escrivá y de Balaguer n'ès el culpable ? No potser que un sant creat pel g... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
16 d'octubre de 2011, 10.56 h

Aquest home, és tan impertinent, presumptuós, cregut de sí mateix i petulant, que finalment es creurà que és Jesús, qui fet home, ha vingut per a redimir-nos. Segur que a les sessions de l'Opus Dei a les quals com a bon sectari deu acudir-hi regular-ment, li han menjat el coco d'aquesta manera, i ell s'ho ha cregut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Quety fletxa Torroella
16 d'octubre de 2011, 07.42 h

El que el Sr Durante vol dir es que i per posar un exemple l'estat espanyol, deu a les farmàcies e industria farmacèutica 5.400 mil.lios de euros de res. Com la majoria son catalanes, Almirall, Esteve, Ferrer, Lacer, Uriach i Grifols, en cas de no cobrar sacrificarem la nostra industria en favor d'Espanya.
Mica a mica ens estan venent Catalunya mentre nosaltres fem el babau. Potser pensen que si a Catalunya ja no li queda res no caldrà lluitar per la independència. aleshores serà La seva v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Robert fletxa Castelldefels
16 d'octubre de 2011, 01.45 h

Aquest individu cada dia fot més fàstic. Que s'hi instal·li definitivament a Madrid per estar més a prop dels seus amiguets espanyols que tan el valoren (Florentino Pérez, germanes Koplowitz entre d'altres) i continuï fent mèrits per salvar la seva puta espanya dels collons.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
15 d'octubre de 2011, 22.19 h

"Duran presenta CiU com la salvadora de l'economia espanyola"

Els de CiU fan el que calgui per a salvar la seva Espanya. Quan faran el que calgui per salvar la nostra Catalunya?

Visca la llibertat!
Visca Catalunya estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Palamós
15 d'octubre de 2011, 21.04 h

És la desferra més gran que mai ha aparegut a casa nostra. Corrupte, presumpte inocent, i a l'espera de judici pel cas del seu amic andorrà Fidel Pallarols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 d'octubre de 2011, 20.00 h

I de l'economia catalana no en diu res?
...quin personatge tant sinistre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 d'octubre de 2011, 18.05 h

Aquest paio es un poca solta mes gran que el macís del CANIGÓ. CiU, el que de veritat salva es la seva cartera al "IBEX" i la seva BUTXACA cada dia. Colla de corruptes mafiosos, estafadors del poble català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.