directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 05:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El G-20 insta Europa a actuar 'de manera decisiva' per resoldre la crisi a la zona euro

La reunió ha comptat amb la participació de la ministra d'Ecomomia i Hisenda espanyola, Elena Salgado

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Les economies més importants del món, l'anomenat G-20, han enviat un missatge directe i contundent a Europa en el marc de la reunió de ministres de finances i governadors de banc centrals que han celebrat aquest dissabte a París. El G-20 insta Europa a actuar de manera decisiva per resoldre la crisi de la zona euro i del deute sobirà que segons avisen posa en perill l'economia mundial. La reunió ha comptat amb la participació de la ministra d'Ecomomia i Hisenda espanyola, Elena Salgado, la qual ha explicat que considera 'una bona idea' la taxa global sobre les transaccions financeres.
euro diners bitllet
Comparteix
   


Etiquetes
En un llenguatge inusualment directe, els ministres de finances i banquers centrals del Grup de les 20 principals economies, han anunciat que esperen una cimera de la Unió Europea el dia 23 d'octubre per actuar 'de manera decisiva enfront dels desafiaments actuals a través d'un pla integral'. 
 
E ministre de Finances francès François Baroin, que ha presidit la reunió, ha assenyalat que Berlín i París, els principals poders de la zona euro, volen acordar un pla per reduir el deute de Grècia, aturar el contagi i protegir els bancs d'Europa. De la seva banda, Salgado s'ha mostrat d'acord amb França i Alemanya en tot moment.
 
Els països de l'euro han destacat el dany que la crisi europea ja està fent a les seves economies i han subratllat la necessitat urgent de prendre mesures a la zona euro. 'Europa ha d'aconseguir actuar de manera conjunta, perquè si la crisi no arriba a la seva fi, començarà a afectar les economies emergents que han gaudit d'un fort creixement', ha advertit el ministre de Finances japonès, Jun Azumi. 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Santi fletxa Barcelona
16 d'octubre de 2011, 06.52 h

Te gracia que els representants dels països que mes han ensorrat Grècia a la misèria, ara ens diguin que tenen un pla per salvar-la.
Aquests salvapatries son uns criminals , cínics i hipòcrites tal com , amb bones paraules els acaba de dir en Dani "el roig"

http://www.youtube.com/watch?v=nqno8H-mjeY




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.