directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 10:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Interior està a l'espera de la decisió del jutge sobre l'ocupació d'un bloc a Nou Barris

Puig assegura que es complirà la llei, però admet que hi ha moments per a desallotjaments exprés i moments en què cal mediar

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha explicat aquest dilluns a TV3 que el Departament que comana està a l'espera de la decisió que prengui el jutge sobre l'ocupació d'un bloc de pisos en construcció deshabitat a Nou Barris, a Barcelona. De moment no hi ha cap ordre de desallotjament de les vuit famílies que han passat la nit de diumenge a dilluns al bloc, per bé que Puig ha confirmat que el propietari del bloc ha interposat una denúncia perquè siguin desallotjats.
conseller, puig, radio
Comparteix
   


Etiquetes
Puig ha anunciat que de moment no hi ha novetat judicial sobre el cas i ha explicat on era el procés. Ha confirmat que 'dissabte a la matinada' es va presentar una denúncia a una comissaria del Baix Llobregat, i que 'l'endemà' es va enviar al jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat.
 
Ara Interior està pendent que aquest jutjat trameti la denúncia cap a Barcelona, un fet que el conseller ha suposat que passarà aquest dilluns. És per això que, segons ha dit, de moment no hi ha 'cap resolució judicial' que obligui la policia a treure els ocupants del bloc.
 
El conseller d'Interior, a més, ha mostrat una sensibilitat diferent en aquest cas que la que va mostrar al començament del seu mandat, quan va ordenar un desallotjament exprés d'un cinema ocupat al carrer Princesa de Barcelona.
 
'Hi ha moments -ha dit- en què un pot valorar que un desallotjament exprés el pots instar en funció de la necessitat social o en funció de la festa i l'alegria que es vol donar a un tipus d'ocupació. I hi ha moments en què cal una certa mediació, buscar solucions a les famílies afectades'. 
 
Amb tot també ha recordat que 'finalment' s'ha de tenir en compte 'el que digui el jutge' i ha advertit que el Departament d'Interior i els Mossos d'Esquadra actuaran seguint el que dictin els magistrats.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Joan fletxa Palamós
17 d'octubre de 2011, 16.44 h

#1 - Veiam, abans que ell haurian d'estar tancats, els ex-consellers Sobirà, Cullell, Roma, Alavedra, Prenafeta, Durante y Lérida, etc. etc. etc. total un fàstic !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
apendrepelsac fletxa Barcelona
17 d'octubre de 2011, 13.00 h

Aquest paio de la foto, no es el famós lider del sector de dins de CDC anomenat i conegut per ADIGSA..? no tenia que estar a la garjola per corrupció immobiliària durant el seu pas com conseller en el ultim govern PUJOL..?... i es que no anem bé, senyors, gens ni mica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.