directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Anglada és jutjat per uns pamflets racistes

Al líder de la PxC, que també serà cap de cartell per Barcelona pel 20N, se li imputen delictes de discriminació i odi

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

'Aquesta és una caça de bruixes contra Josep Anglada'. Amb aquests paraules ha desitjat un bon dia als jutjats de Manresa quan hi ha arribat poc abans de dos quarts de 10 del matí per ser-hi jutjat per presumptament haver repartit uns pamflets contra els immigrants marroquins. El líder de Plataforma per Catalunya, que també encapçlarà la candidatura per Barcelona a les properes eleccions espanyoles, ha negat qualsevol relació amb aquests pamflets a la vegada que ha exculpat l'altre membre de la PxC que avui també serà jutjat. 'En Juan Carlos Fuentes Linares se'ls va trobar a la bústia i tampoc els havia vist mai abans', ha assegurat Anglada al mateix temps que ha afegit, amb tranquil·litat, que està 'convençut que la justícia farà el seu paper'. La fiscalia, per la seva banda, demana un any i mig de presó per a tots dos i una multa de 4.860 euros, la qual cosa els inhabilitaria políticament, mentre que l'acusació particuar, que exerceix SOS Racisme, eleva la petició de pena als tres anys.

Comparteix
   


Etiquetes
Els pamfets en qüestió, que van ser repartits per les eleccions de 2007, contenien frases com: 'No voteu el partit de l'Anglada, perquè expulsaran tots els nostres companys il·legals i faran la vida impossible a la resta', 'No ens permetran exercir el nostre dret de tenir una bonica mesquita al centre de Vic', 'Som pobres i no podem pagar tants impostos com vosaltres, que sou infidels però afortunats per la gràcia d'Al·là, l'únic Déu veritable (amb el temps i l'ajuda d'Al·là us obrirem els ulls a la gràcia misericordiosa de la fe veritable)' 'Som més de 3.000 que encara no tenim els papers, tot i que gràcies a la generositat de CiU estem emapdronats i ens ajuden donant-nos menjar i habitatge gratis' o 'Anglada no ens deixarà conduir els nostres cotxes amb el nostre carnet marroquí que, encara que no és vàlid a Espanya, ens va servir per conduir camells pels bonics deserts sahrauís'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Noemí fletxa Sabadell
18 d'octubre de 2011, 14.49 h

I d'això se'n diu "racisme"????
Més aviat l'haurien de jutjar per Difamació i Calúmnies ja que no és gràcies a CiU que els "moros" i altres estan a Catalunya precisament, sinó al GOVERN ESPANYOL, PSOE/PP...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.