directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'oposició de Santa Coloma força un ple extraordinari davant la 'passivitat' del PSC

L'equip de govern diu que està pendent de la renúncia de l'alcalde Muñoz per a convocar el ple que ha de servir per escollir-ne el successor

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

PP, ICV-EUiA i CiU, els tres grups de l'oposició al consistori de Santa Coloma de Gramenet, han sol·licitat formalment un ple extraordinari davant la 'passivitat' del govern municipal. Asseguren que aquesta és una forma de 'forçar esdeveniments' i provocar que el PSC 'mogui fitxa' i faci públic d'una vegada el nom del nou alcalde. El govern municipal té ara un marge de quinze dies per convocar aquest ple extraordinari. Paral·lelament, l'executiu local ja ha manifestat que està pendent de la renúncia de l'alcalde per convocar el ple que ha de servir per escollir el nou batlle.
Bartomeu Muñoz, Manuela de Madre, Santa Coloma de Gramenet, psc, socialistes
Comparteix
   

A partir d'aquesta sol·licitud, l'Ajuntament es veu en la obligació de celebrar el ple en els pròxims quinze dies. En cas que passat aquest temps el govern local no hagi determinat encara una data i l'oposició no hagi retirat la sol·licitud, el ple s'haurà de celebrar per llei d'aquí 25 dies. El portaveu de Convergència i Unió, Manel Olivés, ha explicat que ara com ara es garanteix la celebració d'un ple, 'encara que no hi hagi alcalde i encara que no hagi arribat la renúncia de Muñoz'. Si aquest fos el cas, 'el PSC es veuria obligat a donar explicacions a la ciutadania', ha especificat Olivés.

El govern municipal, mentrestant, està pendent que arribi la renúncia oficial de Bartomeu Muñoz per poder convocar el ple per escollir un nou alcalde. Des de l'Ajuntament confien que la carta arribarà dimecres o dijous i que per tant es podrà celebrar aquesta mateixa setmana. La oposició, però, ha explicat que tot i així es reserva el dret a mantenir la sol·licitud de ple extraordinari, per així demanar explicacions sobre les mesures que ha adoptat el govern per garantir la transparència.

El portaveu d'Iniciativa per Catalunya Esquerra Unida i Alternativa, Francesc Sánchez, ha explicat que és 'molt greu' que Santa Coloma no sàpiga encara qui serà el relleu de Bartomeu Muñoz a l'alcaldia. En aquests sentit, ha recordat que aquesta situació no es pot mantenir massa temps més perquè encara hi ha 'moltes coses pendents', com per exemple l'aprovació dels pressupostos del 2010. Segons Sánchez, l'objectiu d'aquesta sol·licitud és que el PSC 'mogui fitxa' d'una vegada i que Santa Coloma tingui alcalde.

Per la seva banda, la portaveu del Partit Popular, Maria Carmen Sáez, ha demanat al PSC que prengui decisions 'ja', perquè és necessari que Santa Coloma torni a la normalitat el més aviat possible. Sáez espera que amb aquesta petició es 'forcin els esdeveniments' i tot vagi molt més ràpid que fins ara.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
11 de novembre de 2009, 08.52 h

¿Y que dice Manuela de Madre, sobre la corrupción, que ha sacudido al Ayuntaminto, que ella dejó por enfermedadad, gozando de salud para ser diputada?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
10 de novembre de 2009, 19.21 h

El PSOE nomena alcalde al cortijo, però CIU feia negocis sota la taula amb el PSOE de Santa Coloma, segons Garzón, que ha enviat a 8 càrrecs de CIU-PSOE a pressó per corruptes i lladres, blanquejadors de diner negre de paaradisos fiscals, etc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
10 de novembre de 2009, 18.12 h

El P$C nomena els alcaldes dels seus "cortijos" a dit.



És que el P$C ja és a la era digital.



O potser és que el P$C és un partit totalitari.



Em decanto per lo ùltim.



http://www.youtube.com/watch?v=8aKd-Lx-zlU



http://www.youtube.com/watch?v=BQj6GOpPL90


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.