directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC diu que el PP i CiU han 'vetat' el corredor mediterrani

Fernández felicita populars i nacionalistes per rectificar sobre una decisió 'contrària als interessos de Catalunya' durant el primer govern d'Aznar

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu adjunt del Grup Socialista al Congrés i número 2 de la candidatura del PSC per Barcelona, Daniel Fernández, ha acusat aquest dimarts el PP de 'vetar' el corredor mediterrani quan governava a Espanya amb el suport de CiU, de qui ha dit que en 'va ser còmplice'. 'Quan el PP governava Espanya amb el suport de CiU va vetar que el corredor mediterrani fos una prioritat de la Unió Europea, i CiU va ser còmplice d'aquest veto perquè va votar les dues investidures d'Aznar i els seus Pressupostos cada any', ha assegurat. 'Uns Pressupostos', ha afegit, 'que feien impossible aquest corredor'.
corredor mediterrani, mapa
Comparteix
   


Etiquetes
Fernández ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa de balanç sobre infraestructures durant les legislatures socialistes, on ha insistit que 'els que van cometre el 'delicte' -econòmic, si volen- de vetar el corredor mediterrani va ser el PP i els còmplices d'aquest 'delicte' van ser els diputats de CiU'. En aquest sentit, Daniel Fernández s'ha felicitat de la rectificació de PP i CiU respecte al corredor i els ha donat la 'benvinguda' a un canvi de posició en una decisió 'contrària als interessos de Catalunya i que va prendre durant els anys de Govern d'Aznar'.
 
Pel portaveu adjunt del PSOE al Congrés, aquest fet demostra que 'CiU i PP són cada vegada més dues cares d'una mateixa moneda' i ha posat d'exemple les converses de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, sobre la negociació dels pressupostos o l'afirmació del candidat de la federació nacionalista, Josep Antoni Duran i Lleida, en afirmar que no explicaria les seves propostes perquè si no perdria les eleccions.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
19 d'octubre de 2011, 11.55 h

Seria bo i d'agrair que els polítics en primer lloc estiguessin ben informats abans d'obrir la boca i quan l'obrissin no falsegessin (manipulessin) els fets. Això també és aplicable als comentaris d'ahir de'n Puigcercós afirmant aproximadament el mateix que el Sr. Fernàndez.
Per saber-ne més sobre el corredor mediterrani només cal informar-se del que ara i adés diu el professor Germà Bel sempre que se li pregunta sobre el tema.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
18 d'octubre de 2011, 23.02 h

Fins fa ben poc Blanco anava a Europa amb el projecte del Corredor Central com a prioritari. Quan arribava de tornada tot eren manifestacions dient el contrari, que el Corredor del Mediterrani ocupava un lloc preferent com a projecte. Mentida !!!. Per no tenir no tenim ni l'ample de via europeu que es reclama des els anys 80. Aquests polítics catalans, espanyols, tant sa val, tots són iguals, que s' ho facin mirar però Catalunya no es mereix aquest maltractament crònic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
18 d'octubre de 2011, 19.21 h

No és possible ser més cinics:

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2011/09/espanya_i_franca_demanen_el_corredor_central_i_obvien_el_mediterrani_74516.php


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.