directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 20 de maig de 2022 00:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

SI acudirà a la Diputació de Barcelona per reclamar la informació sobre el blindatge del sou dels seus càrrecs

A més de José Montilla, de Celestino Corbacho i d'Antoni Fogué, Solidaritat creu que també es podria incloure a Manuel Royes en la denúncia que presentarà al TSJC

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Solidaritat Catalana per la Independència ha anunciat que acudirà a la Diputació de Barcelona el proper divendres per reclamar tota la informació referent al blindatge del sou dels càrrecs d'aquesta administració. El diputat de SI Alfons López Tena ha avançat que es demanaran a l'actual president, Salvador Esteve, que els lliuri la informació relacionada amb els decrets signats per alguns dels seus predecessors i que permetien que alguns càrrecs de lliure designació continuessin cobrant fins a deu anys després d'haver estat cessats.

Comparteix
   


Etiquetes
SI utilitzarà aquesta informació per redactar una denúncia a la Fiscalia del TSJC contra tots els presidents de la Diputació posteriors a l'any 2000. 'No només volem la informació sobre aquests decrets, sinó també sobre les persones concretes que s'han endut la pasta', ha explicat López Tena aquest dimarts en roda de premsa. Segons ell, aquests decrets haurien beneficiat 'a dit' a desenes de treballadors de la Diputació. A més, el diputat de Solidaritat ha comentat que la denúncia podria inclouretambé a Manuel Royes, president de la Diputació de Barcelona des del 1987 fins el 2003, després que el PSC hagi afirmat en un comunicat que els decrets s'apliquen des de l'any 2000. Royes se suma als noms de José Montilla, Celestino Corbacho i Antoni Fogué, en la denúncia que SI presentarà a la Fiscalia. 
 
Des del PPC, el portaveu al Parlament, Enric Millo, ha explicat que el seu grup és ferm partidari 'de que es clarifiqui tot, perquè hi ha hagut respostes en sentit oposat entre els responsables'. En aquest sentit, el popular ha posat el seu partit 'a disposició per ser útils' a la justícia i a la investigació, i ha garantit que 'no obstaculitzarem' cap procés que ajudi a conèixer en detall el cas. Amb tot, el PPC no vol 'anticipar-se a les decisions' judicials i no vol prendre massa partit abans que les coses comencin a esclarir-se. En aquest sentit, però, Millo ha delegat en el grup popular de la Diputació perquè ells seran els que decidiran quines accions pren el PPC davant aquest cas. És per això que no ha confirmat ni desmentit la possibilitat de que els populars vagin de la mà de Solidaritat exigint documentació i responsabilitats als socialistes. 
 
Des del PSC, la diputada Laia Bonet no ha volgut pronunciar-se al respecte, remetent-se a les declaracions que altres dirigents del partit han fet anteriorment. Així, Bonet, s'ha limitat a rebutjar les paraules de López Tena per les formes i els qualificatius que ha fet servir i a reclamar més respecte al diputat de SI. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
Emili fletxa Terrassa
21 d'octubre de 2011, 21.41 h

#23 Jordi, ho he mirat i remirat i no he vist ningú,ha,ha, ha,. . . . suposo que m'entens, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Jordi fletxa CATALUNYA
20 d'octubre de 2011, 22.32 h

#21 Algu sap que xerra l'inmigrant espanyol mono-língüe,ínclita mascota del blog?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Pep fletxa Pons
20 d'octubre de 2011, 15.13 h

#21 Pero los catalanes tenemos una ventaja y es que asi llevamos 300 años y estamos al final del ciclo.
En cambio los españoles, el ciclo lo vais a empezar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
20 d'octubre de 2011, 14.30 h

#17 Y lo que te queda de recibir mierda al por mayor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Emili fletxa Terrassa
20 d'octubre de 2011, 12.52 h

Però aquí se se suposa que s'hauria de comentar l'article, oi?. . . . Doncs ho faig . . . . trobo molt bé que les paraules , certes paraules , es portin a la práctica . Oi que hi ha qui diu que ha d'haver-hi transparpencia i honestetat? Doncs això, que ho demostrin si han jugat net i si ho han de demostrar els altres i tenen raó, doncs que s'apliquin les lleis pertinents per els cassos tracts, com per exemple abusament de poder. Jo trobo i crec que si el senYor Tena vol seguir per aquest... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Emili fletxa Terrassa
20 d'octubre de 2011, 12.33 h

Contra les infiltracions espanyoles el millor és IGNORAR-LOS. Només saben insultar, emprant una llengua que els va molt bé per aixó.
Jo dic que el castellà és una llengua molt adequada per la vulgaritat i sermpre ho demostren, sembla que no sàpiguen parlar com persones mig educades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Jordi fletxa CATALUNYA
20 d'octubre de 2011, 12.21 h

#14 Algú enten el que aquest inmigrant espanyol mono-língüe diu?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Pep fletxa Pons
20 d'octubre de 2011, 11.57 h

#12

Que pasa que te duele cuando te dan .......

A los catalanes, hace tantos años, que tu España nos da por el culo que ya tenemos el agujero lleno de mierda española y ya no podemos más.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
19 d'octubre de 2011, 19.13 h

#14 ets un immigrant que parla una llengua estranya.

INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
19 d'octubre de 2011, 19.11 h

#12 S'ha de ser masclista i retrògrad per dir aquest insult. Però ja se sap com sou a la caverna espanyolista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Sanitat segons possibilitats econòmiques i repressió antidemocràtica
Ramon Boixet Ramon Boixet
Verissimo
Vicent Luna Vicent Luna
Vint anys del COM

#xocdetrens fletxa







logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.