directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Pretenen desprestigiar encara més la Copa Catalunya

El petit campionat podria convertir-se en un torneig de pretemporada l'estiu que ve

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Si la iniciativa de canvi de model prospera, a partir de la temporada 2008-2009 la Copa Catalunya passarà a ser un torneig de pretemporada disputat a l'agost i al nivell d'altres partits de costellada que serveixen per posar a to els jugadors que tornen de vacances sense la forma física adequada. Es confirmarà la proposta quan la Federació Catalana de Futbol i el Barça i l'Espanyol es posin d'acord sobre les dates en què s'hauria de disputar.
futbol catala copa catalunya
Aquesta és la Copa Catalunya

Comparteix
   


Etiquetes
Doncs sí. Si la Copa Catalunya ja anava en orris, ara encara la rebaixarem més. La intenció de la Federació Catalana de Futbol (FCF) és que passi a ser un torneig més de pretemporada. Això seria així a partir de la temporada 2008-2009 si la Federació Catalana de Futbol i el Barça i l'Espanyol es posen d'acord sobre les dates en què s'hauria de disputar. La Federació Catalana té previst reunir-se si pot ser aquest mes de juliol amb Joan Laporta i Daniel Sánchez Llibre per consensuar quan i com es disputaria la competició.

Abans d'alarmar-nos, intentarem ser positius i veure el costat bo de la proposta: en paraules del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Joan Castells, li donem la raó que l'actual sistema de competició (dues eliminatòries de semifinals i una final disputades en dates lliures que queden al final de la temporada) "no és el millor" i que la voluntat de l'ens federatiu és canviar el model. El vicepresident també ha augurat que si la Copa Catalunya es disputa a l'agost seria moment en què els clubs podran disputar la competició amb el primer equip i serviria per poder veure en acció els nous reforços. Tot al contrari dels últims anys, on els equips com el Barça i l'Espanyol afronten els partits de la competició catalana plagats de jugadors del filial.

Ara caldrà veure quina és la reacció dels aficionats al futbol català.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.