directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 05:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Damm-Cobega ofereix 133 milions per Cacaolat i Central Lechera Asturiana, 125

Els administradors concursals tenen tres dies per estudiar les ofertes per la històrica marca de batuts de cacau

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El jutjat mercantil de Barcelona ha obert els sobres amb les tres ofertes més rellevants per adquirir la històrica marca de batuts Cacaolat. En principi, l'oferta del fons Vitory, de l'aliança Damm i Cobega, distribuïdora de CocaCola, és la que lidera l'oferta amb el compromís de desemborsar 133 milions, dels quals 66 van destinats a inversió. La segona oferta més ben posicionada, l'aporta Central Lechera Asturiana -que compta amb l'aval d'ATO- amb 125 milions, dels quals 76 van a inversions. Vichy Catalan s'ha quedat de moment en última posició amb 95 milions, 65 dels quals van a inversió. Un cop oberts els sobres, els administradors concursals de Cacaolat tenen tres dies per presentar un informe davant el jutjat. 

Comparteix
   


Etiquetes
La sala de vistes del jutjat mercantil número 6 de Barcelona estava plena tant d'advocats com de treballadors expectants per saber el resultat de l'obertura dels sobres presentats. Els sobres els ha obert, davant els administradors consursals, una de les secretàries, davant l'absència del titular del jutjat. Totes les ofertes assumeixen les hipoteques pendents, valorades en 7,4 milions, i el passiu del concurs de creditors, de l'entorn de 27 milions.
 
A més, totes les ofertes presentades asseguren el manteniment del 100% de la plantilla i alguns d'ells, com Vichy Catalan, garanteix que no hi haurà trasllats de les fàbriques de Saragossa i de Catalunya i es compromet, també, a la retirada de l'ERO 'tant aviat com sigui possible'. 
 
Inicialment, la millor oferta que s'ha anunciat ha estat la defensada per els fons Victory, participat a parts iguals del 49% per Damm i Cobega, l'empresa distribuïdora de CocaCola, i un 2% pel fons Vitory.
 
La proposta de l'aliança Damm i Cobega suma 133 milions d'euros, dels quals es compromet a desemborsar 'el primer dia' 67 milions per fer fronts als pagaments immediats, i 66 milions en inversions. D'aquest paquet d'inversió, 62 milions aniran destinats a la planta que Damm té a Santa Coloma, i que acollirà la nova planta de Cacaolat. 
 
Central Lechera Asturiana ha estat la segona oferta més important per un valor de 125 milions. D'aquesta quantitat, 50 milions seran en 'cash' i 76 milions en inversions. Aquest pla d'inversió de Central Lechera Asturiana es desgrana amb una partida de 56 milions per fabricar una nova planta a Barcelona, sense determinar el lloc en concret, i que estaria a ple rendiment el 2014. Els altres 20 milions es desplegarien en un període de cinc anys per ''rellançar'' la marca. 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
VALLÈS fletxa LA GARRIGA
21 d'octubre de 2011, 14.06 h

D'acord amb Tomppa! és ben congetut que Damm etiqueta en català els seus productes! Millor si són catalans, oi? #1


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Xènia fletxa Sabadell
20 d'octubre de 2011, 16.51 h

Els asturianus manen a ATO i ho fan tot en català. L'amo de Damm és un conegut franquista, Demetrio Carceller.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
20 d'octubre de 2011, 15.53 h

Damm es ben congetut per fer servir el català en les seves productes ... crec que seria més fàcil a tenir productes en català amb asturians que no pas amb una empresa 'català' ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.