directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La família d'Ernest Lluch defensa que les víctimes no s'han de posar al mig del procés de negociació de la fi d'ETA

Eulàlia Lluch considera que les víctimes 'no són objectives per encaminar el procés'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Les dues filles d'Ernest Llusch, Eulàlia i Rosa, defensen que les víctimes del terrorisme no han de prendre part en el final d'ETA perquè 'no són objectives per encaminar el procés', en declaracions d'Eulàlia aquest divendres a Catalunya Ràdio. Així mateix, en una entrevista al diari 'Ara', Rosa Lluch reconeix que 'sense el cap fred no es poden prendre decisions' i diu que les víctimes han de ser 'generoses' per posar punt i final a aquest cruel capítol de la història. En aquest sentit, la filla afegeix que els presos haurien d'estar 'a prop dels seus familiars' i ser 'igual' que els altres reclusos. Després de l'anunci d'ETA dient que abandona definitivament la lluita armada, les víctimes també han reaccionat a la notícia, i no totes en la mateixa direcció, com és el cas de les filles d'Ernest Lluch, assassinat per la banda terrorista el novembre del 2000.

Comparteix
   


Etiquetes
Eulàlia Lluch ha afirmat que 'les víctimes no són objectives per encaminar el procés' per acabar definitivament amb ETA. Per ella, 's'ha de fer amb calma, tranquil·litat i ben fet'. De manera que, al seu parer, són els professionals en resolució de conflictes els que han d'intervenir en el procés final, tot i que s'han de tenir en compte les víctimes.
 
Així mateix es posiciona la seva germana, que considera que les víctimes han de ser 'generoses' perquè 'sense el cap fred no es poden prendre decisions'. Rosa Lluch, que qualifica el dia d'ahir d''històric', també dóna el mateix paper a les víctimes i aposta perquè els presos estiguin a prop dels seus familiars i tinguin tots els drets de la legislació penitenciària. 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
30 d'octubre de 2011, 13.11 h

Assenyades declaracions les de la família Lluch. Mereix tots els elogis. Les altres víctimes, tot i lamentant que són ells qui han patit el dany físic i moral, no poden interferir en la pau d'un país. Però la meva opinió és que no tenen cap interès que que l'esmentada pau arribi, perquè deuen estar insinistrades per la caverna feixista, que els atia per anar pel camí que als polítics no els interessa, o si els interessa, és perquè volen treure'n un profit ocult, però que de cap m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
123 fletxa bcn
23 d'octubre de 2011, 21.33 h

què voleu que us digui? penso que si tothom és igual, el dia que les víctimes puguin tornar a casa serà l'adequat per tal que els presos puguin tornar a la seva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Carles fletxa Barcelona
22 d'octubre de 2011, 06.20 h

Comparant les assenyades declaracions de la germana d'Ernest Lluch, així com el tractament que ha donat TV3 al tema de la fi d'ETA, amb les declaracions dels qui volien la continuïtat d'ETA (PP-PSOE-AVT, caverna mediàtica) i el tractament que li ha donat bona part de la premsa espanyola, hom pot sentir-se orgullós de no formar part d'aquesta maleïda nació espanyola.
No és que sembli que vivim en dos mons diferents, sinó que estem a anys llum els uns dels altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.