directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 15 de juny de 2024 19:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bartomeu Muñoz i l'exregidor d'urbanisme continuaran empresonats

Garzón desestima el recurs contra la presó provisional sense fiança

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El magistrat de l'Audiència Nacional espanyola Baltasar Garzón ha rebutjat deixar en llibertat provisional l'exalcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz, i l'exregidor d'Urbanisme de la localitat, Manuel Dobarco, segons ha pogut saber l'ACN. El jutge que instrueix el cas Pretòria ha desestimat els recursos presentats pels lletrats dels dos imputats, que es troben a la presó de Soto del Real. Ara els advocats presentaran un nou recurs que serà resolt per la Sala Penal de l'Audiència. Garzón també estudiarà aquest dimarts el recurs presentat per l'advocat dels dos exalts càrrecs de la Generalitat imputats en la trama de corrupció urbanística, Macià Alavedra i Lluís Prenafeta.
bartomeu muñoz, alcalde de santa coloma de gramenet
Comparteix
   

L'advocat de Dobarco, Josep Riba, ha explicat que el magistrat que instrueix el cas Pretòria va desestimar divendres el recurs de reforma que ell i l'advocat de l'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet, Fermín Morales, van presentar contra la presó provisional sense fiança dictada contra els seus clients. Garzón imputa a l'exalcalde i l'exregidor d'Urbanisme de Santa Coloma de Gramenet els delictes d'associació il·lícita, suborn, frau de subvencions i exaccions i·legals i falsedat en document oficial i mercantil.

Per la seva banda, l'advocat Juan Córdoba ja ha presentat el recurs d'apel·lació davant la Sala Penal de l'Audiència en el qual demana la llibertat provisional per als seus clients, els exalts càrrecs de la Generalitat Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, acusats de blanqueig de capitals, tràfic d'influències i associació il·lícita.

El lletrat basa el seu escrit en l'edat dels seus clients, doncs Prenafeta té 70 anys i Alavedra 75, així com motius de salut. No obstant això, la fiscalia anticorrupció ja ha anunciat que s'oposa a la posada en llibertat dels dos imputats perquè en els aquests quinze dies que han transcorregut des de la seva imputació, no ha canviat la situació que va fer que Garzón els enviés a la presó a petició del fiscal Luis Pastor.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
17 de novembre de 2009, 17.07 h

Que se los queden, en la cárcel, es lo que se merecen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
17 de novembre de 2009, 16.18 h

En Muñoz i en Dobarco, encara que no ho sembli, no son pas alcalde i concejal d'urbanisme corruptes de CiU, no, son del P$C.



El tal Luigi, cervell de tot el tinglado, ara no, però també era del P$C, no de CiU, malgrat que la manera com son tractades les noticies referides al cas, puguin fer semblar el contrari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Eleccions i desgovern al nostre servei

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.