directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Comencen les negociacions al Parlament sobre les conclusions de la comissió del concert

El Ple del Parlament aprovarà les conclusions després del 20N tot i que aquest divendres hi haurà una primera votació en comissió

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El Consell Executiu es reuneix aquest dimarts coincidint amb el dia que acaba el termini, concretament a les 2 del migdia, perquè els partits registrin al Parlament les seves propostes de conclusions de la comissió del pacte fiscal. A partir d'avui començaran les negociacions amb l'objectiu que divendres s'aprovin unes primeres conclusions amb el màxim suport possible, tot i que la votació final sobre el model de pacte fiscal se celebrarà després de les eleccions generals. El Govern ja va defensar un informe encarregat a l'Institut d'Estudis Autonòmics que avala la constitucionalitat d'un nou model de finançament basat en el concert econòmic. Un informe que l'executiu català s'ha fet seu.

Comparteix
   


Etiquetes
Moments abans del Consell Executiu han visitat el Patí dels Tarongers del Palau de la Generalitat un grup de nens de cinquè de l'escola Moigent de la Roca del Vallès. Els han saludat diferents consellers com la d'Educació, Irene Rigau, el d'Interior, Felip Puig, el de Cultura, Ferran Mascarell, i el d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell. Finalment, els ha saludat el president de la Generalitat, qui ha estat amb els nens gairebé 10 minuts fent-los-hi preguntes sobre el Govern i els ha mostrat els busts dels expresidents de la Generalitat que hi ha al Patí dels Tarongers. 
 
Ja a la taula del Consell Executiu Mas ha preguntat als consellers sobre les pluges d'aquest dilluns i la seva afectació al territori català. De fet, les tempestes van causar aiguats a diversos punts del país i els Bombers van rebre més de 300 avisos sobretot per inundacions de baixos.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.