directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:56 h

Ho fa després de derrotar Portugal per 18 a 15

Comentaris 6
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

4 partits, 4 victòries i per primera vegada en la història Catalunya es planta a semifinals d'un mundial de korfbal. Després de passar invicta la primera fase, la selecció catalana es trobava avui amb Portugal per decidir qui seria segon de grup de la segona fase (la primera posició està guardada per la sempre imbatible Holanda) i així accedir a semifinals. El partit es preveia igualat ja que teòricament la selecció portuguesa estava un escaló per sobre la catalana però la nostra selecció està fent un grandíssim mundial, ha aconseguit derrotar Portugal i, així, plantar-se a les semifinals.

Comparteix

Etiquetes
El partit ha començat amb un gol de Marc Castillo que posava Catalunya al davant. Però en breus instants Portugal ha igualat a 2. Dos punts de Xavi Blazquez han posat Catalunya per sobre i aquesta diferència s'ha mantingut estable durant tota la primera part acabant amb 9 a 5 al descans.

La segona part ha tingut moments d'infart. En un principi Catalunya ha continuat mantenint una distància de 4-5 gols fins que al minut 49 els portugesos es posaven només a un gol de diferència. Ha estat el moment clau del partit. Podia passar que l'equip portugués continués la seva ratxa i passés al davant però no ha estat així i un últim esforç del combinat català ha permès augmentar a 3 la diferència i aconseguir la victòria final per 18 a 15.

Destacar els 12 gols aconseguits pel trio anotador català format per Xavi Blazquez, Jose M.Alvarez i Sergi Gabriel amb 4 gols cadascú. I per sobre de tot la feina de tot l'eq uip i cos tècnic que ha permès que la nostra selecció arribi per primera vegada a les semifinals d'un mundial. Demà partit de tràmit amb Holanda (8:50 hora catalana) i dijous a les 13h el partit de semifinals, previssiblement contra Bèlgica.

Portugal: En atac: Miguel Costa (2), Sofia Pinhao (5), Tiago Ralha i Carla Antunes (2). En defensa: Bruno Amaral (2), Guilherme Luz, Ines Biocas (4) i Joana Faria. A la banqueta: Isabel Almeida, Joana Oliveira, Francisco Amaral (45'), Carlos Faria, Filipa Santos i Henrique Marques (43').

Catalunya: En atac: Marc Castillo (2), Berta Alomà, Raquel Varela (1) i Xavi Blàzquez (4). En Defensa: Sergi Gabriel (4), Vanessa Viana (1), Marta Flores i Jose M. Álvarez (4). A la banqueta: Albert Camprubí, Ivan Alberich, Óscar Hernández (47') (1), Laia Rosa, Montse Cortés (47')(1) i Miriam González.