directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

'National Geographic' tria la demarcació de Girona com un dels vint millors destins per al 2012

La revista destaca el Museu Dalí de Figueres, Pals, Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols i la ciutat de Girona

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

La revista 'National Geographic' ha seleccionat la Costa Brava com una de les vint millors destinacions turístiques per al 2012. En aquest destí la revista inclou també la ciutat de Girona i Figueres, pel Museu Dalí. En concret, 'National Geographic' destaca imatges de les costes de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i Tossa de Mar (Selva); del nucli antic de Pals (Baix Empordà); del Museu Dalí de Figueres, i del Barri Vell de Girona. D'altra banda, la ciutat de Girona també ha estat seleccionada per la guia de viatges nord-americana 'Frommer's' com un dels deu millors destins turístics per al 2012. Destaca de la capital gironina el Barri Vell i també fa un especial esment al Celler de Can Roca.
 

Comparteix
   


Etiquetes
La prestigiosa revista 'National Geographic' ha seleccionat la Costa Brava, juntament amb altres punts de la demarcació de Girona, com una de les vint millors destinacions turístiques per al 2012. L'Ajuntament de Girona, ciutat que també destaca la publicació, recorda que aquesta revista és considerada un referent en el món dels viatges tant per la seva cobertura internacional com per la qualitat dels seus reportatges i fotografies. 'Aquest fet representa una gran repercussió pels destins turístics als quals fa referència', subratlla satisfet el consistori. 

La ciutat de Girona també ha estat seleccionada per la guia de viatges nord-americana 'Frommer's' com un dels deu millors destins turístics per al mateix any 2012. Aquesta publicació és considerada una de les guies de viatge de més prestigi dels Estats Units i una de les més venudes en la temàtica del món dels viatges. D'entre els diferents atractius pels quals recomana la ciutat de Girona, destaquen el Barri Vell amb la Catedral i el Call Jueu com a elements patrimonials més importants, l'oferta comercial i l'excel·lència gastronòmica, fent un especial esment al considerat segon millor restaurant del món, el Celler de Can Roca. 

La regidora de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, ha valorat molt positivament aquestes notícies per la difusió que representen per Girona i per l'impuls que han de suposar en el posicionament de la ciutat com a destinació turística en l'àmbit mundial.

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1 Albert Donaire Malagelada
1 de novembre de 2011, 15.01 h

Orgullós de la meva terra! Gironí sempre!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.