directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bosch reclama a Ortega que no 'castigui' els municipis sinó que els 'ajudi' a exercir les seves competències

El candidat republicà defensa la feina 'abnegada' dels ajuntaments en una situació difícil

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El candidat d'ERC-RCat-Catalunya Alfred Bosch ha respost les intencions de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, de reduir les competències d'alguns municipis reclamant-li que no 'castigui' els ajuntaments que fan una feina 'abnegada' en un moment difícil, sinó que els 'ajudi' a exercir les seves competències. D'aquesta manera, el candidat republicà al Congrés s'ha manifestat a favor dels municipis catalans, que considera que fan una feina 'important' i 'vital' amb una situació d'endeutament molt forta i un Estat que els reclama diners que els va avançar per un mal càlcul.

Comparteix
   


Etiquetes
Bosch s'ha mostrat molest aquest dimarts a Vilafranca del Penedès per les paraules de Joana Ortega, que en una entrevista al programa 'La caixa dels trons', produït per l'ACN, manifestava la seva intenció de 'reduir competències' als municipis que no tenen 'prou preparació per desenvolupar-les' ja sigui perquè son localitats amb poca població, o bé perquè compten amb un nombre reduït de regidors o de persones que sustenten l'ajuntament.

Tot el contrari, el candidat republicà ha lloat l'esforç dels municipis grans i petits de Catalunya, que en aquest moments 'fan tot el que poden' per tirar endavant, amb unes finances molt endeutades en alguns casos. Al seu parer, l'actitud del Govern ha de ser d'animar-los i facilitar-los la seva feina, i per això demana a l'executiu 'un canvi de xip'. 

'Com més independència menys crisi'

En terres de vi i cava, Bosch ha posat com a exemple per a tots els catalans els empresaris d'aquest sector, que s'han abocat a l'exportació i han aconseguit no només superar la crisi sinó crear 'bonança'. Per a Bosch, aquest sector ha demostrat que 'com més independència menys crisi', ja que fa temps que van proclamar la seva independència econòmica i ha resultat un 'camí pròsper', en les seves paraules. 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
L.Mental fletxa PPCC!!*!!
2 de novembre de 2011, 17.56 h

Tens tota la raò del món, Francesc, però ... la democràcia, tal com l'entenem a occident, és així. Per accedir als càrrecs polítics no cal passar cap exàmen ni demostrar res de res. Això no seria greu si l'altra part del joc democràtic, l'electorat, sí que hagués de demostrar que té suficient informació i seny per a accedir al dret de vot. Aleshores, amb electors intel.ligents, els polítics indignes de ser-ho durarien menys que un criteri pro-català en un consell de ministres d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
1 de novembre de 2011, 20.00 h

M´agradaria saber si els membres del govern han hagut de passar algun tipus de test psicotecnic per a poder ser consellers?
Tambe voldria saber si han hagut de fer algun tipus d´oposicions. Qualssevol funcionari de la Generalitat ha de fer oposicions i els membres del govern? No entenc que per a ser la secretaria d´un ajuntament o un interventor faci falta passar unes oposicions i per a ser conseller de la Generalitat, no.
Tambe voldria saber qui fixa els sous de cada govern ja sigui de la G... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
apendrepelsac fletxa ORTEGA vice-florero primer.
1 de novembre de 2011, 19.36 h

la pregunta es si esta prou preparada ella, la vicepresidenta Ortega per exercir cap mena de càrrec.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.