directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

El PSC veu Duran camí de la 'irrellevància política' i fent la precampanya 'més agressiva i grollera'

Daniel Fernández replica al candidat de CiU que 'insults amables' no aturaran la seva defensa de la sanitat pública

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El número dos de la llista per Barcelona del PSC, Daniel Fernández, ha assegurat que el candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, camina 'amb pas ferm cap a la irrellevància política'i fent la precampanya 'més destemperada, agressiva i grollera'. Això ha afirmat que produeix 'nerviosisme' en el candidat i fa que tingui 'sortides de to'. Així ha contestat Fernández a les paraules de Duran, que ha retret que el PSC tingui les retallades com a 'únic argument' electoral després 'd'arruïnar' Catalunya. En una resposta al seu blog, Fernández ha alertat Duran que amb 'insults amables' no aturaran la seva defensa de la sanitat pública.

Comparteix
   


Etiquetes
Fernández ha considerat que l'actitud de Duran en el que va de precampanya ha estat 'faltona' amb andalusos, immigrants i homosexuals. 'Faltàvem el socialistes', ha exclamat Fernández.

'Si tinguéssiu una mica de vergonya, miraríeu de parlar-ne el mínim possible', ha dit Duran en una 'carta oberta' als socialistes. Fernández ha contestat que 'no era necessari gastar tanta tinta' per dir-los 'desvergonyits' i ha afegit que 'el que és de falta de vergonya' és que CiU 'inici el desmantellament del model sanitari amb l'argument de la crisi econòmica al mateix temps que regalen 400 MEUR a les 500 famílies més pudents del país'.

Amb aquest mateix argument, prossegueix que 'el que és falta de vergonya és que les llistes d'espera hagin augmentat un 23% durant els últims vuit mesos' i que 'el que és vergonyós' és que el conseller de Salut, Boi Ruiz, concebi la salut 'com una mercaderia i no com un dret', així com que 'la Generalitat encarregui auditories externes malbaratant recursos públics'. Reclama també una explicació pública per saber com s'estan venent els edificis patrimoni de la Generalitat.

Davant d'això, afirma: 'Els socialistes catalans no deixarem que vostès facin amb la sanitat catalana el que els seus companys d'armes del PP han fet amb la sanitat madrilenya o valenciana'.

Retornar a la majoria del PP amb el suport de CiU

D'altra banda, ha acusat Duran de voler tornar a l'any 2000 quan hi havia majoria del PP que va apostar 'pel monocultiu del totxo l'anticatalanisme i la regressió social amb el recolzament entusiasta de CiU'. 

Per a Fernández, Duran proposa 'tornar a entrebancar-se amb la mateixa pedra de la dreta espanyola per veure si aquesta vegada, per fi, li cau un ministeri'. Afegeix que la seva posició és 'tan respectable com nociva per a Catalunya' i assegura que els socialistes dedicaran 'molt poc temps' al candidat de CiU durant la campanya.

'Falta de credibilitat'

Fernández també assegura que 'les pessigolles de monja' que CiU fa al PP 'no tenen credibilitat' y assegura que el president del Govern, Artur Mas, ja parlava de pacte fiscal el 1999 'i es va oblidar convenientment del mateix per pactar amb el PP'.

'No hi ha res més semblant a un membre de la dreta espanyola que un membre de la dreta catalana. I vostè que pertany als dos ho sap perfectament', assegura el número dos al seu blog.

Per últim, assegura que el que és important i el que està en joc és si el proper govern espanyol afronta la sortida de la crisi amb austeritat, incentivant la reactivació econòmica i atenent als més necessitats o amb un altre que cregui que la solució està en el model de creixement del 200 i que 'aprofiti la crisi per practicar una involució en el model de l'Estat de Benestar'. Afegeix que la dualitat és entre un govern presidit per qui va fer possible l'Estatut o per qui va recollir firmes en contra del mateix.

'I creguim, que Rajoy tingui 10, 12 o 0 mariachis, encapçalats per vostè, és irrellevant per a tots els catalans, menys per vostè', ha finalitzat. 

Programa del PP, 'mera declaració d'intencions'

D'altra banda, el cap de llista del PSC per Tarragona, Francesc Vallès, ha dit que el programa electoral del PP és 'una mera declaració d'intencions que va en la línia d'abaixar impostos als que més tenen, als més rics, i abaixar el sou als treballadors'.

Ha assegurat que si el candidat del PP, Mariano Rajoy, hagués pogut 'no hauria presentat res i s'hauria esperat fins el 20 de novembre per dir el que volen fer'. Ha afegit que són coneixedors del que pretenen els populars que ensenyen 'unes tisores molt grans i esmolades' i ha asseverat que allà on ja governen no hi ha ni menys crisi ni menys atur. 'Que ningú se sorprengui de res perquè el dia 21 serà massa tard per lamentar-ho', ha declarat.

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
atlasac fletxa Vila-real
2 de novembre de 2011, 10.53 h

HO SENTO.- però jo estic mol satisfet d´haver VOTAT INDEPENDENCIA, aquesta PORQUERIA d´aquests 4 anys NO ES RESPONSABIL-LITAT MEVA, podeu dir vosaltres el MATEIX? t´agrada REPETIR?-dona gust ser responsable del patiment de la gent? ale doncs a REPETIR, però mireu-vos les MANS que això de les MANS NETES res de res!!, BRUTES hi ben BRUTES!!!!. Ha! que vos us les vau llavar com PILATOS? que BE NO? aixís NO S´OBTINGUES la INDEPENDENCIA....NO LA MEREIXEU!!! APA!! a dependre dels GADAFIS---4.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Reagrupat fletxa El Port
2 de novembre de 2011, 09.42 h

Qués és pitjor la irrellevància o la innoperància que els van escolir amb el finançament i el tram final de l'Estatut


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
2 de novembre de 2011, 08.38 h

Entre partits anticatalanistes, que no volen la llibertat de Catalunya, va la cosa!

Ja s'ho faran!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.