directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 18:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

TV3 estrena un programa per promoure l'adopció de gossos

GosSOS és la nova docusèrie, que consta d'11 capítols de 25 minuts

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

TV3 estrena demà divendres, en prime-time, GosSOS, una sèrie documental d'11 capítols que exposarà a través de 10 casos reals, les relacions entre les persones i el considerat "millor amic de l'home", el gos. Durant la preparació del programa, fins a 1.500 famílies han ofert les seves mascotes que no volien cuidar per buscar-los una nova família, i cada un dels 10 gossos reals ha rebut una cinquantena de demandes d'adopció, i s'han seleccionat finalment dues famílies candidates en cada cas. A  Catalunya van abandonar-se fins a 24.000 gossos en gosseres i entitats protectores el 2006.
gossos tv3 tvc televisió catalunya docusèrie veterinaris
El logotip de la docusèrie gosSOS, els divendres a TV3

Comparteix
   


Etiquetes
El programa és una adaptació de My best friend, un format televisiu creat per la productora sueca Strix sobre propietaris de gossos que, per una causa més gran, han de buscar una nova llar per al seu animal de companyia. La sèrie s'ha estrenat amb un gran èxit d'audiència en altres països com Suècia o Finlàndia. Televisió de Catalunya (TVC) ha comprat els drets d'emissió del programa i ha volgut fer una adaptació del format per mostrar la realitat del propi país.

Cadascun dels capítols de GosSOS tindrà una durada de 25 minuts i estarà ambientat amb una banda sonora específica per a cada història. Es presentaran 10 casos reals d'adopcions i en l'últim programa es farà una repassada dels millors moments de GosSOS.

Prop de 1.500 persones han trucat o han enviat un correu electrònic a l'equip del programa per buscar una nova família per a la seva mascota. D'altra banda, una mitjana de 50 ciutadans s'han prestat per acollir cadascun dels animals. Entre aquests últims, s'han seleccionat dues persones o famílies candidates per a cada gos per adoptar.

Els animals han passat per una preselecció, amb revisions mèdiques, durant el mes de març a l'Hospital Veterinari de Catalunya, a la localitat d'Òdena, i en altres centres similars. El resultat final de la selecció és un grup de 10 gossos de totes les edats, mesures i races. En el cas d'adoptants, s'ha avaluat si eren capaços d'exercir una tinença responsable d'animals.

La presentadora de l'espai serà Sara Loscos, coneguda pels espectadors de la cadena per conduir, fins ara, el magazín del Canal 33 Loops!. En el programa també han col·laborat personatges coneguts com l' actor Carlos Cuevas, conegut com a Biel en la sèrie de la mateixa cadena Ventdelplà o la cantant Lorena, guanyadora de l'última edició de Operación triunfo.

El 2006 es van abandonar 24.000 gossos en gosseres i entitats protectores de Catalunya. Aquesta xifra ha estat la que ha impulsat TV3 a incidir en la conscienciació ciutadana per a la tinença responsable d'animals de companyia. D'aquí, que quatre dels deu protagonistes són gossos abandonats.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Carles fletxa Un País Petit
5 de juliol de 2007, 13.26 h

Això només és un espectacle de tele-realitat, on la idea principal és un guanyador i un perdedor, i es pugui jugar amb els sentiments de les persones i dels animals, al pitjor estil del programa de TV "el gran germà".

Una cosa és el programa de deixar a les famílies sense tele per veure com és la seva vida, i l'altre enfrontar-los per aconseguir adoptar un animal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.