directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas defensa que la Generalitat no hagi abaixat el cap amb Ryanair

La companyia deixarà d'operar a Reus aquesta setmana

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat que el Govern no hagi abaixat el cap amb Ryanair, malgrat que la conseqüència hagi estat que la companyia deixi d'operar a Reus aquesta setmana. 'En lloc d'abaixar el cap i acceptar les condicions que se'ns volen imposar trencant acords vigents, hem d'intentar no passar per aquesta via, mantenir una posició de dignitat des del punt de vista de la relació entre el Govern i l'empresa privada', ha argumentat durant la sessió de control al Parlament en resposta a una pregunta del republicà Joan Puigcercós, que ha reclamat a Mas que pressioni Aena per convertir Reus i Girona en aeroports 'low cost' i reservar Barcelona per vols intercontinentals.

Comparteix
   


Etiquetes
Mas ha explicat que el Govern treballa per reforçar les rutes a Girona, Reus i Lleida, però hi ha una limitació, que és no cedir a les pressions de les companyies. El president ha argumentat que els contractes estan per complir-los, i el que no pot fer Ryanair és fer un 'pols' al Govern i que aquest 'abaixi el cap i signi les condicions que vol la companyia'.

S'ha mostrat d'acord amb la petició de Puigcercós sobre Aena, però ha argumentat que el que no farà el Govern és acceptar transferències incloent també el deute que ha generar l'estat espanyol, com pretén l'executiu central.

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
3 de novembre de 2011, 19.18 h

#4 Benvolgut Jaume,
L´interes de Catalunya es que el desemvolupament economic sigui repartit per tot el Pais, no solsament a Barcelona. Pero aixo no implica que en la meva opinio s´ha de buscar operadors aeris que tinguin com a base els aeroports de Girona, Lleida i Reus aprofitan les distancies curtes a llocs d´interest turistic el Pirineu en el cas de Lleida, las costas de Girona i Tarragona, o les posibilitats exportadores dels productes agraris de Lleida per exemple, pero, insisteixo, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
jaume fletxa lleida
3 de novembre de 2011, 17.53 h

Tot molt bé, però veig també que els que feu aquests comentaris sou tots de Barcelona ,ó com a minim teniu el aeroport a "tir de pedra" de casa vostra.No feu com els de més enllà de Fraga, i penseu en els que vivim a la periferia de Barcelona.En una paraula espero,cosa que dubto que quan escribiu aqui ho feu pensant més enllà de BCN.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 de novembre de 2011, 09.30 h

En Mas fa be. Al nostre Pais no em de subvencionar companyes xantatgistes, la Generalitat a de buscar altres operadors per als nostres aeroports i nossaltres i em de col.laborar escollint molt be amb quines companyes volem


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Gerard fletxa Munic
3 de novembre de 2011, 09.06 h

Gràcies a Déu, ens traiem aquests irlandesos porcs i mal educats de sobre!

Sé que els de Girona i Tareragona estaven contents per tenir aquests vols, però eren subvencionats per la Generalitat per a que aquests aeroports donin molt de benefici a AENA, i per a que AENA es dediqui a construir mega-aeroports a Ciutat Real.

Que aprenguin primer a fer les revisions dels avions quan toca (és esfereidor com fan anar alguns avions) i a tractar el client com a persones (i no com a bestiar que env... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Juli fletxa Barcelona
3 de novembre de 2011, 08.25 h

Estic d'acord amb la posició adoptada per CiU en aquest cas. Cap empresa pot imposar les seves polítiques al govern. D'altra banda, he dit més d'una vegada que Ryanair es dedica a fer xantatge. Haurien de foragitar-la de tots els aeroports.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.