directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 04:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els retards de l'Aviació Civil espanyola podrien retardar l'inici de vols comercials al Lleida-Alguaire

Cal el permís espanyol, que suposaria el reconeixement internacional de l'aeroport

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Aeroport de Lleida-Alguaire no disposa encara de l'autorització de navegació aèria que ha de rebre per part d'Aviació Civil espanyola, necessària per poder rebre els primers vols comercials. Des de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP), han indicat que tot i tenir llestes les instal·lacions per començar a operar, la manca de l'autorització podria retardar unes setmanes el calendari de l'entrada en servei de la infraestructura, prevista per aquest mes de desembre. Tot i això no descarten que, si l'autorització arriba els propers dies, la inauguració de l'aeroport es pugui mantenir per abans de Nadal com havia anunciat el mateix conseller Joaquim Nadal.
lleida alguaire aeroport
Comparteix
   

Des de PTOP han explicat que les instal·lacions de l'aeroport estan llestes per començar a operar però tot i així, la Generalitat encara no disposa per Lleida-Alguaire de les autoritzacions de navegació aèria. I és que, perquè l'aeroport pugui rebre vols comercials necessita l'aprovació de l'autorització per part d'Aviació Civil i que aquesta sigui publicada en l'organisme internacional d'aviació aèria.

Per això, des del departament no descarten que l'obertura de l'aeroport lleidatà s'hagi d'acabar retardant unes setmanes o que, fins i tot, s'hagi de fer a principis del 2010.

Tot i això, des del departament no descarten que en cas de rebre en els pròxims dies aquest permís, la inauguració de l'aeroport es pugui mantenir pel mes de desembre com estava prevista. Així mateix, des de PTOP han indicat que tan bon punt es disposi d'aquesta autorització en poc temps es podran organitzar i omplir els primers vols.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.