directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tura admet que les relacions PSC-PSOE són 'tibants'

Manté la porta oberta a tenir grup propi a Madrid

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La consellera de Justícia i membre de l'executiva del PSC, Montserrat Tura, ha admès aquest dijous que és una 'evidència' que les relacions entre els socialistes catalans i el PSOE són 'tibants'. 'Ho confirmo, és una evidència', ha assegurat, tot dient que no sempre hi ha coincidència amb un fet 'fonamental' que és que l'Estatut 'està vigent i s'ha de desenvolupar'. D'altra banda, ha mantingut la porta oberta a la possibilitat que el PSC pugui tenir un grup propi al Congrés dels Diputats, tot i que ha advertit que 'moltes vegades es planteja com la solució a tots els problemes' i no té perquè ser així.

Comparteix
   

En declaracions a TV3, Tura ha constatat que es troben amb dificultats a l'hora de desplegar l'Estatut i que voldrien que s'acceptessin 'tots els continguts fins l'última ratlla del que diu el text vigent'. Per exemple, ha remarcat que l'acord sobre el finançament és 'molt bo, però ha costat més temps del que voldríem'.

La consellera ha afegit que 'en alguns moments i part d'alguns líders socialistes espanyols' han estat crítics amb mesures descentralitzadores, un fet que, ha recordat, sempre s'havia vinculat a posicions progressistes. Tot i això, ha volgut deixar clar que, sense el suport del PSOE, no s'hauria aprovat l'Estatut a les Corts espanyoles.

Grup propi a Madrid


Tura ha recordat que la possibilitat d'un grup parlamentari propi del PSC al Congrés 'és sempre una possibilitat' que el PSC té als seus estatuts i 'en el fet de ser un partit sobirà'. Tot i això, ha matisat que això 'es planteja moltes vegades com la solució a tots els problemes, i no sé si aconseguiríem canviar tot el còrtex cerebral de tothom'.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
27 de novembre de 2009, 10.08 h

Pura propaganda electoral.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa PPCC.
27 de novembre de 2009, 09.09 h

Malaguanyats els 25 diputats del psc que són totalment inútils per defensar els interesos de Catalunya. El mateix va per Ciu. Catalans obrim els ulls d´una vegada. Els únics que defensen els nostres drets i llibertats són els independentistes. Prou de llençar el nostre vot a les escombraries.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
27 de novembre de 2009, 09.03 h

UI, sí que tibants que són. Aquí vol enganyar la sra. Tura?, la relació del psc amb el psoe és d´una submissió total, tant que el psc a la pràctica és un partit fantàsma inexistent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.