directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Chacón exigeix a Rajoy que 'demani perdó' als catalans abans de reclamar el seu vot

La candidata del PSC obre la campanya demanant a Catalunya que 'torni a ser la clau' per evitar que el PP guanyi a l'Estat

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La cap de llista del PSC per Barcelona, Carme Chacón, ha donat el tret de sortida a la campany des del seu municipi natal, Esplugues de Llobregat. Davant unes 800 persones i envoltada dels líders del partit, Chacón ha encoratjat els catalans a 'tornar a ser la clau' per evitar una victòria del PP a l'Estat. A més, la socialista ha aprofitat la presència a Castelldefels del líder dels populars, Mariano Rajoy, per exigir-li que 'demani perdó' als catalans 'per recollir firmes contra Catalunya', 'per dir que es prohibeix el castellà', 'que l'Estatut el tutelava ETA' o 'dir que amb el nou finançament estàvem robant a Espanya'. 'S'ha de disculpar abans de venir a demanar el vot', ha sentenciat.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Des del poliesportiu La Plana d'Esplugues i després d'un sopar amb militants i simpatitzants, Chacón ha fet aquest dijous a la nit el seu primer acte d'aquesta campanya electoral pel 20 de novembre. La socialista ha fet un repàs de les fites i drets socials assolits sota el govern espanyol del PSOE, del que ella ha format part. En aquest sentit, la cap de llista del PSC ha defensat que 'només amb els socialistes es pot garantir' un ensenyament, una sanitat i uns serveis socials de qualitat i públics. És per això que ha volgut remarcar 'el que ja estan fent a València, Castella-La Manxa o Madrid', autonomies governades pel Partit Popular.
 
I és que segons Chacón, els catalans sabran 'anar a votar' massivament el 20N i 'demostrar' que poden 'tornar a ser la clau per evitar que la dreta governi a Espanya'. La candidata del PSC, a més, ha carregat contra Rajoy per començar la campanya a Castelldefels. I és que Carme Chacón ha demanat a Rajoy que 'es disculpi' davant dels catalans 'abans de venir a demanar el vot'. 'Que demani perdó als catalans per recollir firmes contra Catalunya, per dir que aquí es prohibeix el castellà, per dir que l'Estatut el tutelava ETA i per dir que amb el nou finançament estàvem robant a Espanya', ha dit amb to contundent. 
 
Però no només dels populars ha parlat Chacón. Durant la seva intervenció, la socialista ha volgut posar al mateix nivell al PP i a CiU, de qui ha dit que 'es barallen molt però a l'hora de la veritat són dues gotes d'aigua'. 
 
PP i CiU es barallen molt però a l'hora de la veritat són dues gotes d'aigua. A Duran li fa ràbia que recordem que te ganes de ser ministre i que està concentrat en governar junts. Tenen el mateix programa. En aquest sentit, Chacón ha remarcat que ara mateix 'hi ha dues dretes, una a Espanya i una a Catalunya'. 'Una diu 'recortes' i l'altra diu 'retallades'; una diu 'copago' i l'altra 'copagament'; una parla castellà i l'altra català, però són la mateixa dreta', ha sentenciat, tot recordant que 'Duran es mor de ganes de ser ministre i governar amb el PP'. 
 
Finalment, Chacón ha parafrasejat el seu propi eslògan i ha alertat que només 'amb esforç i justícia social podrem sortir de la crisi'. El discurs de la cap de llista, que havia estat presentada per l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, ha donat pas a l'enganxada virtual del cartell electoral, donant així el tret de sortida oficial a la campanya.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Joan fletxa Palamós
6 de novembre de 2011, 12.26 h

#7 - Per desgràcia són tants així i no solament els de la Voz de su Amo !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
5 de novembre de 2011, 21.10 h

Aquesta Chacon, i ella i els socialistes no han de demanar perdó que fa més de dos annys que haurien d'haver plegat per la seva incompetència que han portat el Espanya i Catalunya a la ruïna, però no, ells qui dia passa any empeny i anar cobran de la rifeta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
5 de novembre de 2011, 13.49 h

#4 Tristament veritable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
5 de novembre de 2011, 13.47 h

#3 Boníssim!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan fletxa Palamós
4 de novembre de 2011, 18.56 h

#3 - És evident que són uns merdes reconsagrats però,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, què són els qui han pactat amb ells per aguantar el poltronisme aconseguit traint tots els principis per els quals sels va votar ? Quin fàstic !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
4 de novembre de 2011, 16.24 h

La formula es la seguent:

Si PP=merda
i
PSC= merda
aleshores
PSC+PP=2 merdes
i com a consequencia d´aixo
PP=PSC
es a dir, tots dos son una merda similar.

INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Carles fletxa Barcelona
4 de novembre de 2011, 14.09 h

I qui ens demana perdó per votar en contra del cobrament del fons de competitivitat? i qui ho fa per votar en contra del català a Europa?, i qui ens demanarà perdó per els 8000 milions de deficit fiscal?? au va, xacon, no tens altres arguments que anar dient que ve el llop?? feu una mica de llàstima. i pensar, que fa anys us vaig votar!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Ma. fletxa Terrassa
4 de novembre de 2011, 09.55 h

Hi estic d'acord amb lo que diu la "Chacona", però, primer ho haurien de fer els sociates que son qui ha tingut governat l'Estat i Catalunya amb aliances amb partits "catalans" i han traït al país al "ribotejar" en nostre nou Estatut fins al moll de l'òs, haver obligat a un nou Pla de Finaçament empobridor per Catalunya, a maltractar el nostre país amb una manca d'inverssions en infraestructures de 2/3 del que ens correspondria, etc. etc.
S'ha de tenir una cara com el ciment armat demanar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.