directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 07:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Huguet adverteix que si el TC retalla l'Estatut les relacions Espanya-Catalunya seran preconstitucionals

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Universitat i Empresa, Josep Huguet, ha afirmat aquest divendres Cambrils (Baix Camp) que si la sentència del Tribunal Constitucional retalla l'Estatut les relacions entre l'Estat i Catalunya ' seran preconstitucionals i tornaran a ser les de l'any 1977'. Huguet ha insistit que el Tribunal i la seva llei són 'inconstitucionals' i que des de Madrid porten tres anys 'martillejant' que el Constitucional respecta la 'neutralitat'. Josep Huguet ha fet aquestes declaracions aquest divendres en resposta a les afirmacions fetes pel president del Congrés dels Diputats, José Bono, on afirmava que ningú té la 'veritat absoluta' i que en tot cas hi ha d'haver el 'màxim de respecte possible'.
Josep Huguet, Universitat i Empresa, Esquerra
Comparteix
   

El conseller Huguet ha assistit aquest divendres a la inauguració de la II Jornada de Publicitat i Promoció Turística, Publicity.

Durant la seva visita, el conseller ha estat acompanyat pel director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, i l'alcalde de Cambrils, Robert Benaigues.

Jornades Publicity

En aquestes jornades, Huguet ha defensat la importància de 'crear i potenciar la indústria de les emocions' i treballar per dur a terme el 'binomi identitat i turisme'. El conseller ha destacat la importància de les noves tecnologies com l'internet sense oblidar, però, el contacte 'boca-orella' a causa de la gran quantitat de publicitat que ja existeix al mercat.

Aquesta II Jornada de Publicitat i Promoció Turística ha tingut un total de sis ponències de diferents representats d'empreses publicitàries de tot l'Estat.

Entre els objectius més destacats que persegueix la jornada està en debatre sobre les estratègies promocionals i publicitàries en el sector turístic així com reflexionar sobre la situació actual de la publicitat turística.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Santi Vidal fletxa Barcelona
29 de novembre de 2009, 00.25 h

La veritat és que Espanya té un projecte polític i Catalunya en té un altre, i quan dos socis tenen projectes diferents el millor que poden fer és separar-se i que cadascú faci el seu camí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
28 de novembre de 2009, 11.01 h

Anna, tot i que jo sóc, em sento i m'identifico com un separatista i independentista i més a més republicà de tota la vida (ja sóc avi), he de dir-te que no cantis victòria. Em sento molt pessimista pel què fa el futur de la nostra Catalunya. Pensa que els catalans de la "vella guàrdia" que dirien els espanyols, estem anant-nos cap a l'altre barri. Els nostres suplents, són moros, negres, albanesos, equatorians, espanyols que no s'han volgut adaptar (ni ho faran mai), i tota la pesca de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
anna fletxa vilassar de Mar
28 de novembre de 2009, 10.37 h

no sé perque si trencan tant al cap als politics, als nostres i als de fora, pero sobre tot als nostres,perque l'unitat Catalunya -Espanya ja fá temps que es va trencar, només que ara la gent , al poble ha dit prou i per més que ho intentin als politics meseteros ja no hi ha res ha fer. Hem començat un camí de no retorn i es al de la Independencia del nostra Pais . En aquet moment al que menys amb preocupa es L'Estatud , la aprovacio del mateix dons per a mi ja es mort i enterrat , pasem f... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 de novembre de 2009, 09.15 h

ningú no té la veritat. No 'ningú té la veritat'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.