directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 03:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Duran acusa Felipe González d'estar darrere de les polítiques de ZP i haver 'portat Espanya a la ruïna'

El candidat de CiU manté oberta la picabaralla dialèctica amb l'exlíder socialista sobre el PER andalús

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha ironitzat aquest dissabte que si l'expresident del govern espanyol Felipe González treballa tant com diu, deu haver fet la feina de José Luis Rodríguez Zapatero aquests últims anys. 'Ara entenc qui ha estat darrere de Zapatero i ha portat a la ruïna aquest país', ha constatat en un dinar a Vic amb empresaris. D'aquesta forma, Duran manté oberta la picabaralla dialèctica amb el socialista sobre el PER, que dissabte va etzibar al candidat de CiU que ell era andalús i treballa vint vegades més que el democratacristià. Un dinar en què, per cert, ha estat acompanyat per l'alcalde Josep Maria Vila d'Abadal amb qui ha protagonitzat nombroses picabaralles dialèctiques els darrers anys.

Comparteix
   


Etiquetes
Les declaracions de Duran sobre el PER encara porten cua. Tot i que el mateix candidat de CiU ha celebrat aquest dissabte un acte amb les cases regionals on ha assegurat que no ha  volgut mai faltar-los al respecte, el tema continua obert ara per les crítiques que va rebre Duran divendres per part de l'expresident espanyol Felipe González.
 
González va assegurar que ell era andalús i que treballava vint vegades més que el propi Duran. El candidat de CiU, al seu torn, ha reaccionat aquest dissabte al matí assegurant que ell no es vol comparar amb l'expresident espanyol pel que fa a les hores que treballa, perquè això també suposaria parlar de salaris, i aquí el líder d'UDC es quedaria 'curt'.
 
Però hores més tard, en un dinar a Vic, Duran ha anat més enllà i ha constatat amb ironia que si González treballa tant, deu ser perquè li ha fet la feina a Zapatero. 'Ara entenc qui ha estat al darrere de Zapatero i ha portat a la ruïna aquest país', ha conclòs.
 
Duran ha fet aquest incís mentre parlava d'economia a uns 150 empresaris de la comarca, i l'ha fet mentre parlava de la incompetència del PSOE a l'hora d'afrontar la crisi. 'El PSOE, pitjor no ho podia fer', ha dit. Però també ha carregat contra el PP, que l'únic que ha fet és 'creuar-se de braços i veure com s'anava desgastant el PSOE, encara que fos a costa que moltes empreses tanquessin'.
 
Durant el col·loqui posterior al dinar li han preguntat que pot fer CiU davant d'una majoria absoluta del PP. Duran ha garantit que la federació aguantarà per molt que hi hagi majoria absoluta dels populars. 'Amb els ajuntaments, la Generalitat, la majoria al Parlament i molta força a Madrid, resistirem la majoria absoluta del PP i del PSOE, i encara que es posin d'acord el PP i el PSOE', ha assegurat.
 
És més, ha recordat que van 'resistir' la LOAPA perquè governaven la Generalitat i tenien un bon grup parlamentari a Madrid, i llavors no tenien la força municipal que actualment té CiU. 
 
Duran ha demana a la comarca 'nacionalista' d'Osona que acabi amb 'l'anomalia' que suposa que CiU no hagi guanyat mai les eleccions generals.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Joan fletxa Palamós
8 de novembre de 2011, 11.53 h

#7 - Més ho sento jo que després de tants anys i tanta il-lusió ( 7 anys a Nacionalistes d'Esquerra i 23 a ERC) he vist enfonsat el castell que ens semblava que ja només hi faltava l'enxaneta i lo que hi pujava era una colla de carques regionalistes (CiU) i més tard els que ens asseguravan lluitar per un independentisme i s'entregavan a Espanya pactant amb el PSOE (ERC).
Jo n'estic radicalment decebut amb aquest dos partits i molt enfadat de manera que en renego fins a l'extenuació. Ho s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Josep M. Puig fletxa Terrassa
8 de novembre de 2011, 10.06 h

Jo també ho sento. Ho sento per Catalunya. Amb aquest tipus de relacions de veure que els altres són els teus enemics, Catalunya hi perd. Jo no tinc enemics. Ni faig judicis d'intencions. Ni insulto. No tinc dret a insultar. Però hi perds tu també. Fas més petit el teu món, i tendeixes a destruir més que a construir. I això no és bo ni per tu ni per Catalunya. Sí que ho sento, perquè ens necessitem tots. Quan ajudo a fer pinya, no miro si el del meu costat s'ha rentat les aixelles i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Joan fletxa Palamós
7 de novembre de 2011, 16.19 h

Doncs ho sento. En aquest cas concret el corrupte, pressumpe inocent, Duran Lladre no en té cap de raó, ni de lluny. No pot culpar a ningú i menys a la persona ( ja de per si inepte) de ZP ja que ell ha estat carn i ungle amb la seva política. Aquest pobre diable va tan encegat en temps electoral que ja no sap si ell mateix és mascle o famella. Ell , com a bon espanyol , pot culpar als altres de la ruina d'Espanya però nosaltres el culpem de ser la misèria més gran que ha d'aguantar Cat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Josep M. Puig fletxa Terrassa
7 de novembre de 2011, 15.51 h

Qui hi ha que no tingui només una part de raó? Tots tenim la nostra part de raó! Hi ha però, qui es creu que la té tota i sempre. Recordo molt vagament que els espartans (?) varen aprofitar que els ciutadans d'Atenes (?) estaven discutint entre ells per entrar-hi amb les armes i matar-los. La història si be és certa no en recordo massa be els protagonistes. Estem fent el possible per fer una Catalunya petita, quan el que cal és fer-la més gran i ampla cada dia. Més gran i ampla cada d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pep fletxa Pons
6 de novembre de 2011, 19.37 h

Durant te part de rao, pero el que no diu es que ell ha partat amb la seva politica a La ruina de Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Palamós
6 de novembre de 2011, 16.28 h

Un i l'altre un parell de gànsters i desgraciats !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de novembre de 2011, 12.12 h

Duran acusa Felipe González d'estar darrere de les polítiques de ZP i haver 'portat Espanya a la ruïna'

A la ruïna ens hi porten tots els covards anticatalans com tu que no estimen Catalunya. Si fos així la voldries lliure i que fos un dels estats més avançats d'Europa!

Visca la llibertat!
Visca Catalunya estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.