directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Passatgers desinformats i treballadors resignats en l'últim vol de Ryanair des de l'aeroport de Reus

L'últim vol de la companyia irlandesa fins a la primavera s'ha enlairat destí Dublín a les vuit del vespre

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La majoria dels passatgers dels dos últims vols de Ryanair no coneixien que el seu era l'últim vol que aquest diumenge aterrava o s'enlairava des de l'aeroport de Reus fins al proper mes d'abril. A la vegada també, molts d'ells irlandesos o residents a Irlanda, s'han mostrat poc sorpresos per la decisió de Ryanair. 'No és la primera vegada que ho fan', deia Pablo Marco, pamplonès instal·lat a Dublín. Per altra banda, els treballadors s'acomiadaven resignats i poc esperançats de recuperar la feina a la primavera . Son un centenar que es quedaran a l'atur i només confien en que 'el clam' de la Costa Daurada atragui noves aerolínies, sigui quina sigui en uns mesos la decisió de Ryanair.
 

Comparteix
   


Etiquetes
El vol destí Dublín que deixa sense la línia comercial l'aeroport de Reus per uns quants mesos s'ha enlairat puntualment a les vuit del vespre. La majoria de passatgers eren irlandesos i desconeixien la situació en què Ryanair deixa la terminal reusenca. També algun espanyol, com Pablo Marco, de Pamplona i resident Dublín, que utilitzava habitualment aquest vol i que ha assegurat no sorprendre'l per la situació. 'Ryanair sempre es deixa portar pels diners, segons el que li ofereixin les comunitats autònomes decideixen continuar en un lloc o un altre', ha dit. Marco ha recordat que la mateixa situació es va viure a l'aeroport de Vitòria. 'Ryanair és així', ha sentenciat.

Per altra banda, Marco és dels que pensen que no és pot pretendre tenir un aeroport a cada ciutat. 'És impossible de sostenir, i crec que es centralitzarà tot en els grans aeroports', com també pensa que passarà amb Ryanair, que va començar en aeroprots petits per estalviar-se les taxes. 

La companyia irlandesa ha argumentat que han pres aquesta decisió per les pèrdues econòmiques de les últimes tres campanyes d'hivern. Per al delegat sindical de CCOO de Lesma Handling, Francisco Cebrian, el que caldria és adaptar l'oferta. 'El que és deficitari son les rutes que poses, s'hi poses rutes a Marrakesh, Eindhoven o Anglaterra aquestes rutes són totalment rentables però si poses un ruta cada dia Palma de Mallorca, no té tirada a l'hivern, i clar que és deficitària', ha assenyalat.

Una seixantena de treballadors de Lesma Handling es queden sense feina aquest diumenge, junt amb una quarantena més dels serveis de terra, neteja, restauració o transport de l'aeroport. Els empleats confien que 'el clam' de la Costa Daurada atragui noves aerolínies, sigui quina sigui en uns mesos la decisió de Ryanair. 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Claudi fletxa Barcelona (Catalunya)
7 de novembre de 2011, 12.03 h

Els catalans tenim que anar a la nostra i no votar a ecspa'na' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO APRENEM O QUE??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es el que ells volen que votem per seguir manipulant-nos amb les seves merdes colonialistes, per fer-nos entrar en la seva puta merda "democràcia" franquista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ECSPA'NA' JA ELS VA BÉ QUE VOTEM EN LES SEVES PUTES 'ELECCIONES COLONIALES' PERQUE AIXÍ SABEN QUE NO VOLEM SEPARAR-NOS SINO "INTEGRAR-NOS" A LA SEVA PUTA M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Carles fletxa Reus
7 de novembre de 2011, 08.30 h

Ryanair = xantatgistes
Aena i Generalitat = centralistes iluminats
Reus international airport = R.I.P.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.