directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Coscubiela alerta que els 'representants dels bisbes a la Terra', Rajoy i Duran, 'es carregaran' el dret a l'avortament

Iniciativa reclama des de Sant Feliu de Llobregat 'la triple utilitat' del vot femení per mantenir les conquestes socials i apostar per un canvi de model econòmic

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions generals, Joan Coscubiela, ha reclamat aquest diumenge el vot en femení pel 20N. Ha assegurat que si les dones no voten qui parlarà 'seran els bisbes a través dels seus representants a la Terra, com el senyor Duran i el senyor Rajoy' i ho faran, ha dit, per 'carregar-se el dret a l'avortament'. A més, ha dit que si el col·lectiu femení no vota guanyaran pes els poders econòmics i imposaran unes relacions laborals encara 'més injustes i discriminatòries per a les dones'. I al mateix temps els lobbies especulatius impulsaran projectes com el de Las Vegas a Europa on les dones, 'lluny de ser ciutadanes', siguin tractades 'com a mercaderia'.

Comparteix
   


Etiquetes
A més, Coscubiela ha reclamat des de Sant Feliu de Llobregat la 'triple utilitat' del vot de les dones perquè no només suposa una defensa dels seus drets, sinó que es tradueix també en la defensa de les 'conquestes de la civilització' i lluitar 'per un canvi de model econòmic'.

En la tercera visita dels ecosocialistes al Baix Llobregat, Coscubiela ha assegurat que 'un element clau' és abordar la prostitució sense fer-ho 'amb polítiques de cul de sac' com les que, ha dit, aplica el govern de la Generalitat. Pel candidat, l'executiu català aposta per mesures que 'persegueixen' les dones perquè no 'molestin visualment'. La única manera per combatre 'la lacra que suposa obligar' una persona a prostituir-se, ha assegurat Coscubiela, és atacar l'arrel del problema. 

Pel candidat d'ICV els fonaments de tot plegat són els paradisos fiscals on els poderosos 'no aniran mai perquè són les mateixes vies que utilitzen ells per enriquir-se'. En aquest mateix sentit, la número 2 a la llista al Congrés, Laia Ortiz, ha alertat d'un 'risc seriós d'involució' dels drets de les dones com a conseqüència de la crisi econòmica. I ha avista que 'la dreta no vol acabar amb la prostitució perquè alguns en fan negoci'. 

A més, Ortiz ha apostat per un canvi de model econòmic per tal de passar de 'l'economia dels taurons i la testosterona' a passar una economia fonamentada en els serveis a les persones com ara la salut i l'educació és 'fonamental'. Ortiz assegura que així es millora la qualitat de vida de les dones perquè són sectors econòmics especialment vinculats a les dones'.

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
JEN fletxa CATALUNYA LLIURE!!!
7 de novembre de 2011, 13.32 h

No canvia res, continuen amb el mateix discurs de sempre, però el canvi només el trobarem amb la:

INDEPENDÈCIA!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Claudi fletxa Barcelona (Catalunya)
7 de novembre de 2011, 12.05 h

Els catalans tenim que anar a la nostra i no votar a ecspa'na' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO APRENEM O QUE??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Es el que ells volen que votem per seguir manipulant-nos amb les seves merdes colonialistes, per fer-nos entrar en la seva puta merda "democràcia" franquista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ECSPA'NA' JA ELS VA BÉ QUE VOTEM EN LES SEVES PUTES 'ELECCIONES COLONIALES' PERQUE AIXÍ SABEN QUE NO VOLEM SEPARAR-NOS SINO "INTEGRAR-NOS" A LA SEVA PUTA M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
atlasac fletxa Vila-real
7 de novembre de 2011, 10.50 h

ELLS no han demanat PERDO del MILIO de MORTS i per uns milers cada dia diuen que els ETARRES son TERRORISTES ara que som NOSALTRES que volem ASSESSINAR el castellano (tindran BARRA si el que VOLEN es fer desapareixer el CATALA iiii el que més RABIA em fà a mí es que SI QUE ENS HAN ASSASSINAT EL CERVELL un cervell normalet, podria viure en aquesta TERRA i donar-los el VOT A ELLS DIRECTA o INDIRECTAMENT...VOS teniu aquest cervellet? perquè VOLDRAS que continuem ESCLAUS HO POTS DIGERIR AIXO? E... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.