directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

La cultura catalana, protagonista del canal Arte

El canal franco-alemany emetrà diferents reportatges conicidint amb la Fira de Frankfurt

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els europeus tindran l'oportunitat de conèixer la nostra cultura gràcies a diferents documentals sobre la cultura catalana que emetrà el prestigiós canal franco-alemany Arte. La cultura catalana, doncs, tindrà la seva nit de protagonisme al canal europeu coincidint amb la participació de la nostra cultura a la Fira de Frankfurt i la cinta portarà per títol un inspirador Terra d'amor i rebel·lia. L'única nota negativa és la data per a la qual s'ha programat l'emissió de la nit temàtica catalana, aquí us expliquem quin és el dia previst.
castellers cultura catalana catalunya pasisos catalans
Una representació (d'entre moltes) de la cultura catalana

Comparteix
   


Etiquetes
Nit temàtica dedicada a la cultura catalana en el canal de televisió Arte. La cadena, que es pot veure a través de la televisió per cable o satèl·lit, emetrà diversos reportatges sobre la nostra cultura, la catalana. El prestigiós canal per tant rendirà homenatge al nostre art, a la nostra llengua, costums, gastronomia i un llarg etcètera en un conjunt de diferents documentals.

Un dels principals motius d'aquest protagonisme català a una de les principals televisions europees, és que el català també és el convidat d'honor a la Fira de Frankufrt. Si res no canvia els documentals s'oferiran en un dia que... com definir-ho, no seria la millor data. Està programat que s'emetin els documentals el 12 d'octubre, dia de la Hispanitat.

Com serà el documental?

El documental parla sobre la cultura catalana i abraça a tot el territori dels Països Catalans. La cinta porta per títol un inspirador Terra d'amor i rebel·lia i que intentarà explicar a través de diferents activitats els fets representatius de la cultura catalana més enllà de Barcelona, Salvador Dalí o Antoni Gaudí. L'equip del canal temàtic ha estat rodant a diversos punts de Catalunya durant dues setmanes del mes de juny, durant el qual va assistir al Dia de les Seleccions Esportives Catalanes, celebrat a Reus el 9 de juny, on van enregistrar el concert dels valencians Obrint Pas. També han enregistrat imatges de la Patum de Berga i han parlat amb Raimon i Maria del Mar Bonet, entre d'altres.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.