directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El jutge també deixa en llibertat sense fiança a Gemma Montull

Després de prendre-li declaració pel 'cas Millet'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El titular del Jutjat d'Instrucció número 30 de Barcelona ha deixat en llibertat provisional incondicional a l'exdirectora financera del Palau de la Música, Gemma Montull, després de prendre-li declaració durant dues hores i mitja per la seva presumpta relació amb les irregularitats registrades en la gestió de l'entitat. Tot i que la fiscalia i les acusacions particulars han sol·licitat el seu ingrés incondicional a presó, el magistrat Juli Solaz ha desestimat la petició i ha deixat Montull en llibertat amb càrrecs sense imposar-li cap altra mesura cautelar, com si va fer amb el seu pare i l'expresident del Palau, Fèlix Millet, als que va retirar el passaport i va prohibir sortir de l'Estat.
gemma montull
Comparteix
   

L'exdirectora financera del Palau de la Música, Gemma Montull, ha comparegut com a imputada per les presumptes irregularitats en la gestió de l'entitat. A la filla de l'exdirector administratiu, Jordi Montull, el jutge li imputa els delictes d’apropiació indeguda i falsedat documental.

A mitjans de novembre i a petició de l'Àrea d'Afers Econòmics de la Fiscalia de Barcelona, el titular del Jutjat d'Instrucció número 30 de Barcelona va ampliar a vuit el nombre d'imputats pel 'cas Millet'. Tres d'ells ja apareixien a la querella inicial, que el ministeri públic estudia ampliar.

Els imputats, per ara, són: l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet; la seva mà dreta i exdirector administratiu, Jordi Montull; la filla d'aquest últim, Gemma Montull –qui ha presentat una demanda contra l'entitat per acomiadament improcedent-, i els extresorers de la Fundació i l'Associació, Enric Álvarez i Pau Duran, respectivament.

Els altres tres imputats són els advocats Raimon Bergós, Santiago Llopart i un altre lletrat del mateix bufet, els quals suposadament serien els responsables de les factures falses amb què es va voler fer front a una inspecció d’Hisenda, segons Jordi Montull.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
1 de desembre de 2009, 11.03 h

Quina vergonya de jutges. En què quedem, la justícia és per a tots igual o és que hi ha diferències, depenent de la butxaca que cada acusat, o si un és o ha estat polític o no ???. Els jutges, si tinguessin vergonya i dignitat, ni surtirien al carrer. Llavors, qualsevol pobre desgraciat, que per necessitat haurà de robar 3000€ per a poder menjar, a aquest el fotran a la garjola durant cinc anys, i no li valdran ni les fiances ni l'honorabilitat de la seva trajectòria anterior. Vergony... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ignasi fletxa vic
30 de novembre de 2009, 22.49 h

Queda clar que o els d'aquí son uns cagats, o els d'allà es passen de rosca... i jo diria més... les dues coses !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 de novembre de 2009, 20.07 h

En Cataluña hay muchos Montulls y Millets, lo prioritario es encerrarlos a todos, son sinverguenzas profesionales, la mayoria politicos a todos los niveles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.