directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 15:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Duran exigeix a Chacón que cessi Zaragoza i faci un vídeo de disculpes per com el PSC va deixar el país

Alerta que l'anunci 'ratlla' el codi penal tot i que CiU no s'ha plantejat recórrer a la justícia

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha exigit a la candidata del PSC, Carme Chacón, que cessi el seu director de campanya, José Zaragoza, i faci un vídeo demanant disculpes als ciutadans per com el PSC va deixar el país després de set anys de gestió al capdavant del tripartit. 'Si el vídeo té raons per retirar-se, em sembla que el responsable també ha de ser retirat de la campanya, perquè és el responsable d'haver traspassat els límits de la democràcia, i Chacón té l'obligació de retirar-lo', ha opinat en una roda de premsa a l'ACN. És més, ha opinat que l'anunci dels socialistes 'ratlla' el codi penal, tot i que CiU no s'ha plantejat recórrer a la justícia.

Comparteix
   


Etiquetes
'Millor això que res', ha dit en preguntar-li per la decisió del PSC de retirar el vídeo de campanya on apareix una persona morint a l'hospital davant d'un maniquí. Acte seguit, Duran ha reclamat a Chacón que igual que ha demanat a Zaragoza que retiri l'anunci, també ha de retirar el seu director de campanya. 'Està molt que retirin el vídeo, però si la senyora Chacón fa retirar el vídeo, el lògic és que també retiri Zaragoza de la campanya', ha subratllat.
 
El líder d'UDC ha reclamat als socialistes que s'excusin davant del Govern i de CiU, però també davant dels col·lectius professionals, perquè el vídeo 'tendeix clarament a la insídia, falseja la realitat i és injust'. Ha remarcat que si la imatge que el PSC té de metges, professors i cuidadors de gent gran és la que projecta l'espot, no només s'està faltant el respecte al Govern, sinó també a aquests col·lectius.
 
Però ha anat més enllà i ha demanat al PSC que faci un nou vídeo on demani disculpes a tots els ciutadans de Catalunya per la gestió al capdavant del tripartit, perquè ells són els 'principals responsables de la situació financera de la Generalitat'. Si s'han de fer ajustos, ha continuat, és 'responsabilitat de la gestió financera i política del tripartit'.
 
És més, Duran ha alertat que el vídeo socialista 'ratlla el codi penal', però també les afirmacions de la candidata del PSC, Carme Chacón, quan diu que hi ha 25.000 malalts de càncer en espera. 'Si ha dit això, el Govern ha de tenir una resposta contundent davant d'aquestes mentides', ha apuntat. Tot i això, ha aclarit que CiU no s'ha plantejat recórrer a la justícia, perquè, al seu parer, 'no s'ha de judicialitzar la política', sinó fer una campanya electoral 'el més normal i democràtica possible'.
 
En preguntar-li sobre els motius que han portat els socialistes ha fet un vídeo tan dur, Duran ho ha atribuït al 'nerviosisme electoral i a la desesperació' del PSC. Ha argumentat que CiU té les seves enquestes i va veient com evolucionen els socialistes. 'No m'estranya que hi hagi neguit, i, coneixent Zaragoza, no m'estranya que la resposta hagi estat aquest vídeo injust', ha conclòs.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Quety fletxa Torroella
11 de novembre de 2011, 09.28 h

Gran manitu "o rei du gran cap pelat I.. Qui et va ensenyar a robar a part del escrivà?
Amb tant de mestres com has tingut no es d'estranya que en vulguis ser el Rei.

Qui et va ensenyar a disfressar-te de veritat? Per ser un titella, ja en fas d'enrenou!! els pallassos al circ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan fletxa Palamós
10 de novembre de 2011, 18.09 h

#3 - Molta més documentació tinc sobre aquest corrupte pocavergonya : El dia 6 de gener 2010. l'editor Josep C. Vergés enviaba aquesta carta oberta al senyor Fernando Bermejo, fiscal general de la fiscalia sobre corrupció i el crim organitzat :

" Benvolgut senyor : Quan vaig publicar el meu llibre l’any 2000 " Tots els homes de Duran, la corrupció política de Catalunya ", un advocat va dir que tenia còpia de les notes d’ingrés de Duran Lleida a bancs d’Andorra. Quan li vaig dema... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Claudi fletxa Barcelona (Catalunya)
10 de novembre de 2011, 17.32 h

#1 Molt bé, així es diu collons!!!!!!!!!! Que s'enterin, els desinformats dels seus votants!!!!!!!!!!!!!!!!! Quin fàstic de país que tenim, per culpa d'aquests desgraciats unionistes malcagats!!!!!!!!!!!!! CAGO EN LA PUTA MERDA DE CARRER QUE ELS VA DEFECAR A TOTS PLEGATS, AQUESTS UNIONISTES BOTIFLERS DE CyU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ||\*//||

||\*//|| ALGÚN DIA HO PAGAREU BEN CAR TOT EL MAL QUE ESTEU FENT AL PAÍS, BOTIFLERS MALCAGATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ||\*//||


||\*//... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Matilde fletxa Mollerussa
10 de novembre de 2011, 17.25 h

Aquest home està sonat!!! Hauria de fer ell un vídeo explicant els casos de corrupció, tràfic d'influències i malversació de fons que han esquitxat i esquitxen e UDC. O bé les seves impressionants festes a l'Hotel de Madrid on té la suite permannet (López Tena dixit)


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan fletxa Palamós
10 de novembre de 2011, 16.21 h

És impresionant la caraduda d'aquest espanyol !!! Si feu memòria, i sinó llegiu el llibre de l'escriptor-editor Josep C. Vergés que avala en la seva totalitat el Suprem, : “Tots els homes de Duran, la corrupció política de Catalunya,” sabreu que milions van desaparèixer sense rastre dels ajuts europeus als aturats catalans. Una dotzena llarga d’homes, i dones, de Duran ja han estat condemnats. Duran té immunitat parlamentària i curiosament cap dels criminals que el rodegen ha ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.