directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 03:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

La revista Enderrock distribueix en DVD un documental sobre La Trinca

Al juliol també distribueix la revista Rockcol·lecció amb una biografia il·lustrada de La Trinca i l’única entrevista publicada vint anys després de la seva dissolució

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Per celebrar el vintè aniversari del final de la formació, la productora Gestmusic, encapçalada per dos extrincos, Toni Cruz i Josep Maria Mainat, ha produït el documental La Trinca - 20 anys de cançons, amb guió i direcció de Tinet Rubira. Al llarg de 90 minuts, Cruz, Mainat i Pascual reflexionen sobre l’evolució i la feina de La Trinca, mentre s’ofereixen les imatges d’algunes de les seves millors actuacions i dels seus xous televisius, a més de karaokes de les seves cançons més populars. més discografia.
la trinca mainat
La Trinca

Comparteix
   


Etiquetes
Aquest migdia a l’Ateneu Barcelonès s'ha presentat la revista Rockcol·lecció, amb la biografia il·lustrada dedicada a La Trinca titulada Per salvar la humanitat i el DVD documental, La Trinca - 20 anys de cançons, que es distribueixen amb la revista Enderrock de juliol. Aquest DVD que distribueix Enderrock, és l’únic producte actualment disponible sobre La Trinca, després que el quàdruple compacte + DVD 20 anys de cançons (BMG/ Sony, 2007), editat el mes d’abril, s’hagi esgotat. El DVD recull el programa especial que va emetre TV3 sobre La Trinca, un dels programes més vistos del mes de maig –competint amb un partit de futbol d’Espanya- i recentment, s’ha tornat a passar en prime-time amb una audiència notable.

La revista Rockcol·lecció 29 és un monogràfic de 28 pàgines sobre el trio i conté l’única entrevista que La Trinca ha concedit a un mitjà escrit vint anys després de la seva dissolució. Aquest número especial es completa amb una biografia il·lustrada amb imatges inèdites, la discografia i una selecció de partitures, així com les opinions del periodista Manuel Cuyàs, el locutor radiofònic Salvador Escamilla, els cantants Pere Tàpias i Quimi Portet i el director musical de La Trinca entre 1975 i 1981, Francesc Burrull. Al Rockcol·lecció, La Trinca parla de la relació entre ells, l’herència musical que han deixat, de la vigència del grup, de la seva imatge 20 anys després, i de la seva relació amb personatges com Manuel Fraga i Martín Villa.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.