directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Unió de Joves de Girona també impulsa una campanya pel 'Sí' a les consultes

Tota la UJ és partidària del vot afirmatiu · El nucli gironí, el més actiu de la formació, és el primer que s'ha llançat a fer campanya activament

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Unió de Joves de les comarques gironines, les joventuts d’UDC, ha posat en marxa una campanya pel a les consultes independentistes del 13-D. El seu president, Xavi Roca, ha explicat a directe!cat que tota la Unió de Joves és partidària del vot afirmatiu a les consultes, però que de moment només és la intercomarcal gironina la que s’ha llançat a fer campanya activament, en tant que és el nucli més actiu de la formació.
Unió de Joves, UJ, consulta, referèndum
Comparteix
   

Unió de Joves-Comarques Gironines ha editat cartells i adhesius amb el lema Per dignitat… SÍ, en una clara referència a l’editorial conjunt publicat la setmana passada per dotze mitjans de comunicació del país. Aquest material s’anirà distribuint durant els dies de la campanya.

Així mateix, durant tot el dia 13, militants i simpatitzants d’UJ-Comarques Gironines recorreran els principals municipis gironins on s’hi celebra la consulta (Banyoles, Santa Coloma de Farners, Roses, Ripoll, Torroella de Montgrí, Besalú...) per a donar suport als partidaris del i per a repartir adhesius amb l’estelada, tal i com ja va fer el 13 de setembre en motiu de la consulta a Arenys de Munt.

Roca explica que durant aquests 15 dies també enganxaran cartells a Girona i a la resta de capitals de comarca de la demarcació que no celebren cap consulta el 13-D (com La Bisbal d'Empordà o Figueres), ‘perquè servirà per conscienciar el conjunt de la població’.

Roca ignora si UDC també realitzarà algun posicionament públic a favor del , per bé que ressalta que hi ha molts militants que s'han implicat a títol individual en les plataformes locals.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.