directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'ambaixada espanyola a Mauritània no aclareix si els cooperants catalans estan en llibertat però transmet optimisme

La caravana continuarà el seu camí

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La reunió que l'ambaixador espanyol a Mauritània, Alonso Dezcallar; el secretari de l'ambaixada i el Secretari d'Estat espanyol per al Medi Rural i Marí, Josep Puxeu, ha finalitzat sense que s'hagi aclarit si els tres cooperants havien quedat alliberats, tot i que tampoc ningú ho ha descartat. A més, Dezcallar ha volgut transmetre un missatge d'optimisme als cooperants de l'ONG Barcelona Acció Solidària pel que fa el futur dels tres cooperants segrestats, Roque Pasqual, Alicia Gámez i Albert Vilalta. L'ambaixador s'ha adreçat en un to molt distès als cooperants catalans i fins i tot els ha convidat a 'retrobar-se l'any que ve'.
cooperants
Comparteix
   

Aquest dimarts a la tarda han estat dos els rumors amb força que apuntaven a la posada en llibertat dels tres cooperants catalans, tot i que al final no s'ha concretat. Primer ha estat l'agència de notícies alemanya DPA, que ha assegurat que els segrestats havien estat localitzats. Poques hores més tard, ja al vespre, l'agència francesa France Press assegurava que els tres havien estat posats en llibertat, tot i que aquest extrem no ha arribat a ser confirmat ni pel Ministeri d'Exteriors ni l'ambaixador a Mauritània.

Malgrat això, l'ambient que es respirava a última hora del vespre a l'ambaixada espanyola a Mauritània convida a l'optimisme. L'ambaixador ha compartit una llarga estona distesa per transmetre proximitat cap als cooperants, i a última hora del vespre ha marxat de la seu de l'ambaixada, on passaran la nit els companys dels cooperants segrestats. A partir d'aquest dimecres a les set del matí posaran rumb a Dakar, on entregaran el material solidari i tornaran en avió cap a Barcelona.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.